Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KÜRŞAT YALÇINKAYA; “GELECEK SEÇİMLERE DEĞİL, GELECEK NESİLLERE YATIRIM..”

Ülkemizde son zamanların sıkça

Ülkemizde son zamanların sıkça günde gelen kesimi gençlik ve gençliğin geleceğine dair düşünceler üzerine konuştuğumuz Genç ASİAD Başkanı Kürşat Yalçınkaya, “Gelecek seçimlere değil, gelecek nesillere yatırım yapılmalı” dedi.

Sosyal sorumluluk bilincinin yanı sıra; mimarlık eğitimi, kişisel gelişimi, geleceğe yönelik farklı düşünceleri ve sokağın her kesimine hitap eden örnek toplumsal dayanışma çalışmaları ile dikkatleri üzerine çeken Genç ASİAD Başkanı Kürşat Yalçınkaya, gençliğin sesi olmaya devam ediyor. Tarihin her döneminde olduğu gibi bugün de hassas ve kritik dönemeçlerden geçtiğimizi dile getiren Yalçınkaya, “Bu ülkenin, bu milletin hatta bütün insanlığın geleceği gençlerdedir. Gençliği umut veren bir millet, muasır medeniyetler seviyesine mutlaka ulaşır. O halde gelecek seçimlere değil, gelecek nesillere yatırım yapılmalı” şeklinde konuştu.

Genç ASİAD olarak bölgesel ve ulusal bazda bir çok çalışmalar yaptıklarını ifade eden Kürşat Yalçınkaya, “Esnaf ziyaretleri yaparak ticari faaliyetlere ilişkin nabız tutuyoruz. Yine huzurevi ziyaretleri ile yaşlılarımızı unutmuyoruz. Muhtarlarımızla istişareler yapıyoruz, düğünlere katılım sağlıyoruz. Kimsesiz çocuklarımız var onları ziyaret edip destek olmaya gayret ediyoruz. İhtiyaç sahibi insanlarımıza erzak gibi çeşitli yardımlar yapıyoruz. Sokak hayvanlarına ve çevreye karşı her zaman duyarlı işler yapıyoruz” dedi.

Genç ASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Yalçınkaya, “Çekmeköy bizim yıllardır iyilik ve güzellik adına mücadele verdiğimiz bir yuvamız, genç kardeşlerimiz de geleceğimizi temsil eden bizim en değerli hazinemizdir. Bizler de Genç ASİAD olarak her zaman kardeşlerimizin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Yeni projelerde genç jenerasyonun fikir ve enerjisiyle çok güzel adımlar atıp farkındalıklar yaratacağız” dedi.

Yalçınkaya; “Üretmemiz lazım ve onu üretecek insan lazım. O insanı eğitecek sistem lazım. O sistemi koruyacak hukuk lazım. Kısacası bize biz lazım. Vatanımıza ve milletimiz en iyi şekilde hizmetkar olmak, dış kaynakları ülkemiz faydasına çevirip millet uğrunda kullanmak, kimsesizlerin kimsesi, sessiz yığınların sesi olmak bir numaralı gayemizdir. Biz bugün var yarın yokuz ama bu millet inşallah ilelebet var olacaktır” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç