Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KURTULMUŞ, 2023 VE 2024 SEÇİMLERİNİ HEDEF GÖSTERDİ..

Çekmeköy’de Ak Parti İlçe

Çekmeköy’de Ak Parti İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği ‘STK Temsilcileri, İş insanları ve Kanaat Önderleri Buluşması’nda konuşan Genel Başkanvekili Kurtulmuş: “Cumhurbaşkanımızı 2023’te sizlerin gayretli çalışmalarıyla milletimiz yeniden seçecek. 2024’te de yerel yönetimlerde büyük zafer kazanarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Ak Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş, Çekmeköy’de partisinin düzenlediği ‘STK Temsilcileri, İş insanları ve Kanaat Önderleri Buluşması’nda partililer ve vatandaşlarla biraraya geldi. Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Özkaya, İlçe Başkanı Av. Akın İlhan, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partilinin katıldığı programa; ASİAD Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya, ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak, ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen, İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkanı Sıtkı Aydemir ve sporcu gençler, yöre dernekleri başkanları ve çok sayıda iş insanı katıldı.

Taşdelen Nikah Sarayı’ndaki akşam yemeğinde programın açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Av. Akın İlhan, 2023 ve 2024 hedefleri doğrultusunda tüm kadroları ile gece gündüz demeden sahada çalıştıklarını kaydetti. Belediye Başkanı Ahmet Poyraz da, Ak Parti’nin hizmet ve yatırımları ile milletin gönlünde taht kuran bir parti olduğunu ifade etti.

Ak Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş, AK Parti’nin bir dava hareketi, Türkiye’nin geleceğini kurmaya niyet eden bir topluluk olduğunu dile getirerek, “Türkiye’nin sadece bir kesiminin değil, 84 milyonun partisiyiz. Milletin verdiği helal oylarla, milletin verdiği yetkiyle devleti yöneten bir millet partisiyiz” diye konuştu. Kurtulmuş, AK Parti’nin 4 temel özelliğine dikkati çekerek, bunlardan birisinin eksik olmasının işleri de noksan bırakacağını söyledi. Milletin de bu nedenle AK Parti’nin etrafında toplandığına işaret eden Kurtulmuş, şöyle devam etti:

“Millet onun için bu istikamette yürüyen kararlı bir kadro olarak gördüğü için AK Parti’yi 20 senedir iktidara getiriyor. İnşallah Cumhurbaşkanımızı 2023’te sizlerin gayretli çalışmalarıyla milletimiz yeniden seçecek. 2024’te de yerel yönetimlerde büyük zafer kazanarak yolumuza devam edeceğiz. Bu işin anahtarı sizsiniz. Bu partinin, bu siyasi hareketin en önemli özelliği milletin gönlünde yer etmeyi başarabilmiş olmasıdır. Birisi Cumhurbaşkanına el sallıyor ve çaya davet ediyor. Cumhurbaşkanımıza neden bu sevgi gösterileri yapılıyor? Çünkü insanların gönlüne girmeyi başardınız. İnsanlar zihinlerini kullanırlar ve akıllarıyla karar verirler ama insanların zihnini harekete geçiren şey gönlüdür.”

Kurtulmuş, gönlüne girdikleri vatandaşların gönüllerinde kalıcı olmaları gerektiğini vurgulayarak, “Daha çok ve fedakarca çalışacağız. İnsanlar eleştiriyor, kızıyor. Hiç kızmadan dinleyeceğiz. Çünkü işin sahibi milletin kendisidir. Milleti dinleyeceğiz, uyarılarını dikkate alacağız, daha mütevazı şekilde davranacağız. Samimiyet ve gayretle çalışacağız” dedi. Kamuoyu yoklamalarında AK Parti’nin açık ara birinci olduğunu aktaran Kurtulmuş, teşkilat mensuplarına sürekli vatandaşla olmaları gerektiğini söyledi. Kurtulmuş, Türkiye’nin coğrafi konum olarak dünyanın en önemli gelişmelerinin ve çekişmelerinin yaşandığı yerin tam merkezinde yer aldığını söyledi.

Türkiye’nin ayakta durabilmek için güçlü olmak mecburiyetinde olduğunu kaydeden Kurtulmuş, “Malazgirt’ten bu yana bu topraklarda rahat, gerçekten her şeyin çözülmüş olduğu dönem neredeyse çok az yaşadık. Bu coğrafya tarihsel olarak da bugün de bütün bu çekişmelerin, mücadelelerin tam orta noktasıdır. İşte Türkiye olarak biz burada daha güçlü olmak zorundayız. Yeniden güçlü bir Türkiye olarak ekonomik olarak da siyasi olarak da ayaklarımızı yere sağlam basmak ve dünyadaki bu gelişmelere yön vermek mecburiyetindeyiz. Tarihsel sorumluluğumuz budur.” diye konuştu.

Dünyada pandeminin sürdüğünü hatırlatan Kurtulmuş, salgının ilk günlerinde gelişmiş ülkelerin dahi zorlandığını, Türkiye’nin daha önceden almış olduğu tedbirlerle bu süreci onurlu bir şekilde geçirdiğini, hiçbir vatandaşın hastane kapılarından geri döndürülmediğini söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yakalamış olduğu ivmeyi daha da ileriye götürmek için çalışmaya devam edeceklerini aktaran Kurtulmuş, “Ama ne olursa olsun birilerinin içeride ve dışarıda Türkiye’nin güçlü, büyük Türkiye yürüyüşüne çelme takmak istediklerini de gayet açık bir şekilde görüyoruz. Buna da müsaade etmeden yolumuza devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Türkiye’de bugün fabrikaların durmaksızın üretime devam ettiğini, organize sanayi bölgelerinin Türkiye’nin her yerinde çalıştığını dile getiren Kurtulmuş, istihdam, üretim ve yatırım odaklı politikaya devam edeceklerini aktardı. Kurtulmuş, Türkiye’nin kendi ayakları üzerinde duran, güçlü, bağımsız bir ülke istikametinde yürümeye devam edeceğini vurguladı. Program daha sonra karşılıklı soru cevap ile basına kapalı olarak devam etti.

Reklamı Geç