Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KURUCU BAŞKAN SITKI AYDEMİR: “KISITLI İMKANLARLA BAŞARDIK”

Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler

Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü, ilçenin yüzünü güldüren tarihi başarılara imza atmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Bayan Voleybol Takımı’nın Türkiye ikinciliğinden sonra bu hafta da erkekler futbolda Türkiye Şampiyonu olarak Süper Lig’e yükseldi. Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’dan tebrik mesajı gelirken, kulübün kurucu başkanı Sıtkı Aydemir imkanların kısıtlı oluşuna sitem etti.

YEREL GAZETE ÖZEL HABER / Bu sezon 1. Lig’de mücadele veren Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı, Karabük’te yapılan Play-Of karşılaşmalarında Bursa ve Aksaray’dan sonra Kartal gibi rakiplerini tek tek yenerek Süper Lig’e çıkma başarısını gösterdi. Geçtiğimiz hafta da bayan voleybol takımının Türkiye ikinciliğinden sonra bu hafta da gelen Türkiye birinciliği ve Süper Lig heyecanı Çekmeköy’de büyük coşku ve sevinç yarattı. Sosyal medya üzerinden konuya ilişkin bir açıklama yapan Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “2020-2021 İşitme Engelliler Futbol 1. Ligi A grubunda şampiyon olarak Süper Lige çıkan Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler takımımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Şu sıralar Karabük’ten Çekmeköy’e dönüş yolunda olan İşitme Engelliler takımı ve teknik heyetle birlikte olan Kurucu Başkanı Sıtkı Aydemir, www.yerelgazete.com.tr ye özel bilgiler vererek büyük mutluluk ve halkı bir gurur yaşadıklarını ifade etti. Maddi, manevi imkansızlıklara ve zorluklara rağmen Çekmeköy’ün evladı engelli gençlerin, olağanüstü başarılara imza attığını kaydeden Aydemir, “Bütün sezon bütçemizin tamamı 30 bin 500 lirayı geçmedi. Bunun 28 bin 500 lirası belediyemizin desteği, kalan 2 bin lirası da gönüllü yardım sever dostlarımızın katkıları. Halbuki bu takımın onca masrafı var. Türkiye çapında deplasmanlara gidip gelmeler, maçlar, konaklamalar ve Çekmeköy merkezindeki yer kirası hepsi ayrı bir masraf. Kulübümüz bunca zorluklara rağmen Çekmeköy’ün ismini Süper Lig’e taşımış ve ilçemizin adını bütün Türkiye’ye duyurmuştur. Her bir oyuncumuza, teknik kadromuza ve bizlere inanıp, güvenen taraftarımıza sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Çekmeköy kamuoyunun kulübümüze daha fazla sahip çıkması çağrımızı da yineliyorum” dedi.

Yerel Gazete Özel Haberleri kopyalanıp başka yerel yayınlarda kullanılamaz. Aksi taktirde hukuki sonuçları kabul edilmiş sayılır.

Reklamı Geç