Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KUŞLAR VE GÜVERCİNLER ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞTU..

Ümraniye Çekmeköy sınırı Madenler

Ümraniye Çekmeköy sınırı Madenler Meydanı’nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki BELTUR’un mobil büfesi yüzünden karşı karşıya gelen büyükşehir ile Çekmeköy ve Ümraniye zabıtalarının üç gündür devam eden bekleyişinde geri adım atıldı. İBB’ye ait BELTUR’un mobil büfesi yarından itibaren alanda halka hizmet vermeye devam edecek. Uzlaşı yolundaki tarafların yüzlerce zabıta personeli ve araçları meydanı boşaltınca günlerdir alana yaklaşamayan kuşlar ve güvercinler yeniden özgürlüğün tadını yaşadı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi zabıtaları ile Çekmeköy ve Ümraniye zabıtalarının üç gündür devam eden karşılıklı gergin bekleyişi uzlaşı yolundaki geri adımla şimdilik sonlanmış görünüyor. Bugün öğle saatlerinde alandan çekilen Çekmeköy ve Ümraniye zabıtaları ile İBB zabıtaları alanı büyük oranda terk etti. Yüzlerce zabıta personeli ve aracın meydandan çekilmesiyle günlerdir kalabalık yüzünden alana yaklaşamayan kuşlar ve güvercinler özgürlüğün tadını çıkardı.

Devam eden resmi prosedür yazışmaların ardından BELTUR’un mobil büfesi yarından itibaren Madenler Meydanı’nda başta tercih çadırı öğrencileri olmak üzere halka hizmet sunmaya devam edecek. BELTUR’un ticari amaç gütmeden sosyal hizmet noktasında kamu yararına faaliyet gösterdiğini söyleyen İBB yetkilileri, zaten büyükşehir yetkisinde ve uhdesinde olan Madenler Meydanı’nda halka hizmet vermenin İstanbul halkının menfaatine olacağını kaydettiler.

Reklamı Geç