Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

LALE FESTİVALİ COŞKUSU İLE BAHARIN KEYFİ YERİNE GELDİ..

Sancaktepe Belediyesi tarafından  bu

Sancaktepe Belediyesi tarafından  bu yıl 5.’si düzenlenen Lale Festivali vatandaşların yoğun katılımıyla coşku içinde gerçekleşti. Festival kapsamında hazırlanan çeşit çeşit yiyeceklerin tadına bakan vatandaşlar ebru yaparak ve oyunları izleyerek festivalin keyfini çıkardı.

sancaktepe lale festivali 4Sancaktepe’de bu yıl 5.’si düzenlenen Lale Festivali renkli görüntüler eşliğinde coşkuyla kutlandı. Sancaktepe Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen festivale Belediye Başkanı İsmail Erdem, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Mihrimah Belma Satır, Osman Boyraz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

sancaktepe lale festivali 5Festival kapsamında bu yıl da ilçeye 600 bin adet lale soğanı dikildi. Sancaktepe Meydan Park’ta  gerçekleşen festival boyunca vatandaşlar müzik eşliğinde eğlendi. Festival kapsamında hazırlanan çeşit çeşit yiyeceklerin tadına bakan vatandaşlar, ebru yaparak ve hazırlanan oyunları izleyerek festivalin keyfini çıkardı. Çocuklar ise oyun parkurlarında doyasıyla eğlendi.

sancaktepe lale festivali 3Yeşile ve doğaya önem verdiklerini belirten Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Sancaktepe Belediyesi olarak Lale Festivali’ni bu yıl 5. kez gerçekleştiriyoruz. İstanbul’un da sembolü lale ayrıca baharın da müjdecisi. Bugün burada yüzlerce, binlerce komşumuza küçük küçük kutularda laleler sümbüllerle beraber takdim edilecek. Bu sene Sancaktepe’ye 600 bin lale soğanı diktik. 250 bini sadece bu meydan parkta sarısından, kırmızısına, beyazından moruna rengarenk bir renk cümbüşü var. Aslında bu görünüm aynı zamanda gönülleri birleştiriyor. İnsanları birleştiriyor, hayatı birleştiriyor. Ve çocuklarımızı burada umutlarla görürken biz daha çok mutlu oluyoruz. Diyoruz ki çocuklarımıza, böyle laleler gibi sümbüller gibi rengarenk hayata taze taze başlayan sizler geleceğiniz güvende olsun. Bu meydan parkta 250 bin lale görücüye çıktı” şeklinde konuştu.

sancaktepe lale festivali 6

sancaktepe lale festivali 2

sancaktepe lale festivali 1

Reklamı Geç