Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

LANET OLASI ALÇAK TERÖR, BİR KEZ DAHA YÜREKLERİMİZE ATEŞ DÜŞÜRDÜ..

Bir kez daha hain

Bir kez daha hain terörün hedefi olan Türkiye, İstanbul’daki patlama haberleri ile sarsıldı. Her geçen saat acı bilançonun arttığı alçak saldırıda son açıklamalara göre şehit sayımız 38, yaralı sayısı ise 155. Şehitlerimiz arasında Çekmeköy’de uzun yıllar görev yapan Vodafone Arena’dan Sorumlu Özel Güvenlik Şube Emniyet Müdürü Vefa Karakurdu da var.

hain saldırı 2İstanbul Dolmabahçe’de Vodafone Arena Stadyumu’nda oynanan Beşiktaş-Bursaspor maçı bittikten yaklaşık 1.5 saat sonra bombalı araçla terör saldırısı düzenlendi. Aynı dakikalarda Maçka Parkı’nda ikinci patlama oldu. Polisler tarafından fark edilen canlı bomba kendini patlattı. Gece boyunca şehit ve yaralılara ilişkin çeşitli bilgiler geldi, zaman ilerledikçe acı haberler arttı. Kalleş saldırılar sonrası İçişleri Bakanı Süleyman Soylu saat 11:35 civarında yaptığı son açıklamada şehit sayısının 38’e yükseldiğini duyurdu. Soylu şehitlerden 30’unun polis olduğunu belirtti. Şehitlerimizden 7’si sivil. 1 kişinin kimliği ise belirlenemedi. 14’ü yoğun bakımda 155 yaralı var.

hain saldırı 4Çekmeköy Emniyet Müdürlüğü’nde uzun yıllar görev yapan Vodafone Arena’dan Sorumlu Özel Güvenlik Şube Emniyet Müdürü Vefa Karakurdu’nun da şehit olduğu duyuruldu. Karadurdu’nun saldırıdan hemen önce, “Bin 500 Bursalı geldi ama bak olaysız bitti” dediği ortaya çıktı. Alçak terör saldırılarının ardından 13 kişi gözaltına alındı. Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Beşiktaş’ta meydana gelen terör saldırısında en az 300-400 kilo patlayıcı kullanıldığını söyledi. Kurtulmuş, saldırıyı hangi terör örgütünün gerçekleştirdiği konusunda ise, “Oklar PKK’yı gösteriyor” ifadelerini kullandı.

hain saldırı 5Bütün dünyada geniş yankı bulan hain saldırı sonrası Türkiye’de bir günlük milli yas ilan edildi. Bütün yüreklere kor ateşi düşüren acı olay karşısında ulusca daha sıkı kenetlenmemiz gerektiğini bir kez daha hatırlıyoruz. “Biz milletiz Türkiye’yi teröre darbeye yedirmeyiz” sloganıyla yola çıkan bir sivil inisiyatif Türkiye Demokrasi Platformu, İstanbul Beşiktaş’ta gerçekleşen terör saldırısı sonrasında bugün saat 12’de protesto yürüyüşü yapacak.

Reklamı Geç