Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

LEZZETİN YENİ ADRESİ KOÇANLI KEBAP GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE HİZMETE GİRDİ…

Türk mutfağının dünyaca ünlü

Türk mutfağının dünyaca ünlü kebap çeşitlerinde adeta damak çatlatan lezzetler sunan Koçanlı Kebap, siyaset ve iş dünyasından önemli isimlerin katıldığı görkemli bir açılış töreniyle Anadolu yakasında hizmete girdi.

Artık kebap denildiği vakit akla Koçanlı Kebap gelecek. Anadolu yakasında; Ümraniye, Çekmeköy, Ataşehir ve Sancaktepe gibi dört ilçenin buluşma noktası olan Eltes Gold Residence’ta görkemli bir törenle hizmete açılan Koçanlı Kebap, damak çatlatan lezzetlerin yanı sıra göz kamaştıran dekoru ve güler yüzlü ekibiyle ile ilk günden büyük beğeni topladı.

Nezih, rahat ve keyifli bir ortamda Türk mutfağının seçkin lezzetlerini konuklarına sunan Koçanlı Kebap, damak zevkine düşkün herkesin ilgi odağı olacağını gözler önüne serdi. Bölge kamuoyunun yakından tanıdığı bir isim Nevin Yazıcı ile Eşi Süleyman Yazıcı’nın işletmesi Koçanlı Kebap’ın açılış töreni de oldukça görkemli oldu.

CHP’nin önde gelen isimlerinden Akif Hamzaçebi’nin de katılarak kurdelesini kestiği açılışa; Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Kayhan, CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, CHP’nin geçen dönem Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım, ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen ve dernek yöneticileri, belediye meclis üyeleri, işadamları ve pek çok isim katıldı.

Açılışta kısa bir konuşma yapan Akif Hamzaçebi, yeni mekanın başta sahipleri ve personeli olmak üzere tüm bölgeye hayırlı olmasını diledi. Mekan sahipleri Nevin Yazıcı ve Süleyman Yazıcı’yı aile dostları ve yakın arkadaşları da açılışa katılarak yalnız bırakmadı.

Şehrin merkezinde yeşillikler içindeki bahçesi, çocuklara özel oyun alanı ve göz kamaştıran nezih dekoru ile açılışa katılan konukların büyük beğenisini toplayan Koçanlı Kebap, zengin menüleri ve adeta damak çatlatan lezzetleri ile tam not aldı.

Mekan sahibi Nevin Yazıcı, açılış günü gazetemize yaptığı değerlendirmede; Türk mutfağının lezzetlerini ustalıkla birleştirmede iddialı olduklarını kaydetti ve Koçanlı Kebap’ın çok kısa bir süre içerisinde lezzet severlerin uğrak mekanı olacağına inanarak yola çıktıklarını ifade etti.

Keyif veren huzurlu bir mekan oluşturmaya gayret ettiklerini kaydeden Yazıcı, “Güler yüzlü ekibimiz ve bütün ayrıntılarımızla konuklarımıza memnun olacakları bir hizmet sunuyoruz. Sağlıklı ve kaliteli malzeme olmazsa olmazımız. Geriye tecrübe ve ustalık kalıyor o da ekibimizin öne çıkan özelliği” dedi. Yazıcı, açılışa katılarak kendilerini onurlandıran bütün konuklara teşekkür etti.

Son derece kolay bir ulaşım merkezinde bulunan Koçanlı Kebap, kebap severlerin müdavimi olacağı bir adres olacağını şimdiden ortaya koydu. Koçanlı Kebap’ın menüleri ve rezervasyon için www.kocanlikebap.com internet adresinden ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Reklamı Geç