Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

LİDER ÜMRANİYESPOR FIRTINA GİBİ ESMEYE DEVAM EDİYOR…

Başarılı bir sezon geçiren

Başarılı bir sezon geçiren Anadolu yakasının gururu Ümraniyespor, taraftarını sevindirmeye devam ediyor. TFF 1. Lig’in 11. haftasında Ümraniyespor, sahasında karşılaştığı Adana Demirspor’u 72. dakikada Rangelov’un ayağında kazandığı penaltı golüyle 1-0 mağlup etti. Ümraniye, bir penaltıyı da İbrahim Akdağ’ın ayağından kaçırdı.

Ümraniyespor, bu yıl kararlı bir şekilde yoluna devam ediyor. Zorlu rakiplerini birer birer geçmeyi başaran lider Ümraniyespor’un bileği bükülmüyor. Ümraniyespor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, Adana Demirspor karşısında duran top zaafları olduklarını dile getirerek, çok net bir gol pozisyonu vermeden maçı noktaladıklarını ifade etti. Ümraniyespor Teknik Direktörü Bayram Bektaş karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Zor bir maçı geride bıraktıklarını vurgulayan Bektaş, “11. haftaya bakıldığında amacımız evimizde yerimizi korumaktı. Bugün iyi mücadeleyle birlikte her geçen gün sahadaki form ve oyun anlamındaki grafiği yükselen bir Ümraniyespor vardı. Önemli bir maçtı” dedi.

Adana Demirspor’un çok etkili bir takım olduğunu kaydeden Bektaş; “Hücumda önemli oyuncularını görüyoruz. Bugün çok net bir pozisyon dahi vermeden maçı bitirmeyi başardık. Duran top zaaflarımız oldu. Yine gol yemedik. Penaltı kaçırıldı ama skoru aradık. Sıkıntı çektiğimiz bölge 3. Bölgeydi. Top tutamamamız bize eksiklik verdi. Son haftalara tam olarak bir forvetli oynamıyorduk. Rangeolov ile topu tuttuk oyunu yönlendirmeye çalıştık. Penaltıdan golü attık. Rangelov 8 hafta sonra takıma dahil oldu gol attı. Konumumuz belli lideriz ama hiçbir şey bitmedi. Zor bir maçtı. Ümraniyespor taraftarına ve camiasına armağan olsun. Adana Demirspor’a da başarılar dilerim” değerlendirmesini yaptı.

Reklamı Geç