Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

LÖSEV’DEN KOLİ KOLİ MUTLULUK YOLA ÇIKTI!

LÖSEV, Lösemili Çocuklar Vakfı

LÖSEV, Lösemili Çocuklar Vakfı İstanbul Şubesi yardımlaşma duygusunun arttığı Ramazan boyunca gönüllü ve bağışçılarının destekleriyle hazırlanan ihtiyaç kolilerinin lösemili çocuklar ve ailelerinin evlerine ulaştırıyor.

“Ramazan ayında yoksul bir aileyi doyurmak, hasta bir çocuğu iyileştirmek, gözü yaşlı bir anneyi gülümsetebilmek ibadetlerin en güzelidir”, düşüncesiyle her yıl binlerce ailenin sofrasına misafir olan LÖSEV gönüllüleriyle bu yıl da çalışmalarına devam etti. LÖSEV İstanbul Ofisi gönüllüleriyle birlikte Marmara bölgesinde yaşayan 2 bini aşkın ailenin evlerine ulaştırmak üzere koli koli mutluluklar hazırladı. Bağışçılardan ve gönüllülerden gelen erzaklar el birliğiyle kolilerin içerisine yerleştirildi ve gıdadan giysiye, kırtasiyeden oyuncağa kadar pek çok ihtiyaç malzemesi ile birlikte ailelere yollanmaya başlandı.

LÖSEV’in Marmara Bölge Koordinatörü Zuhal Ön yaptığı açıklamada, “Ramazan ayı boyunca gönüllülerimizin desteği ile her gün koli hazırlıyor ve ailelerimizin evlerine kadar ulaştırıyoruz. Bir çocuğun hayatından ve sağlığından daha değerli hiç bir şey olamaz düşüncesi ile yıllardır çalışmalarımıza devam diyoruz. Bu nedenle fitre ve zekâtlarınız, Ramazan bağışlarınız çocuklarımızın iyileşmeleri ve hayata sımsıkı sarılmaları için çok önemlidir” dedi.

Siz de Ramazan’da Lösemili Çocuklarımıza Koli Koli Mutluluk Hediye Edebilirsiniz Ramazan ayı boyunca ailelerimize ilettiğimiz kolilerimizde kuru gıdadan et ve et ürünlerine kadar birçok çeşit bulunuyor. LÖSEV’e kayıtlı ailelere gönderilmek üzere “Ben de bir paket almak istiyorum” diyorsanız aşağıdaki seçeneklerden birini tercih edebilirsiniz.

  • Acil Yardım Paketi,
  • Orta Aile Paketi,
  • Büyük Aile Paketi,
  • Mutlu Aile Paketi,
  • Çok Sevinçli ve Zengin Büyük Aile Paketi,

Detaylı bilgiye https://www.losev.org.tr/bagis/Ramazan.html sitesinden ulaşabilir, yardımlarınızı iletebilirsiniz. LÖSEV devlet desteği olmadan kamu yararına çalışan bir vakıf statüsündedir. Sizler de mübarek Ramazan Ayında Türkiye’deki bütün banka şubelerinin bağış ekranlarından, ülkemizin her köşesindeki PTT şubelerinden, LÖSEV ofislerini arayarak ya da ziyaret ederek, , tüm faturalı hatlardan 3406’ya HAYAT yazıp bir SMS göndererek veya www.losev.org.tr internet sitesinden bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz. Çocuklarımıza birer umut olabilirsiniz. Mutluluk paylaştıkça artar!

Reklamı Geç