Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MADENLER MEYDANI’NDA YÜZLERCE KİŞİYLE DEV KATILIM OLACAK!..

Millet İttifakı ortağı İYİ

Millet İttifakı ortağı İYİ Parti, Çekmeköy’de büyük bir sürpriz hazırlığında. Madenler Meydanı’nda yüzlerce kişinin rozet takacağı törene Genel Başkan Meral Akşener’in de katılması programlanıyor. Gazetemizin elde ettiği bilgilere göre bölge siyasetinin etkin isimlerinden Hüseyin Avni Sipahi’nin de bu törende İYİ Parti saflarına geçmesi bekleniyor.

Yerel siyaset gündemi ısınıyor. İktidarından muhalefetine siyasi partilerin saha çalışmaları her geçen gün hız kazanıyor. Üye çalışmalarına büyük önem veren Millet İttifakı ortağı İYİ Parti, Çekmeköy’de büyük bir sürpriz hazırlığında. Madenler Meydanı’nda yüzlerce kişinin rozet takacağı törene Genel Başkan Meral Akşener’in de katılması programlanıyor. İYİ Parti Lideri Akşener’in Madenler Meydanı’nda katıldığı programlar ve mitingler her seferinde büyük coşkuyla gerçekleşmişti. Şubat ayında yapılması planlanan katılım töreninin de büyük ses getirmesi bekleniyor. Zira İYİ Parti’ye geçecek yeni üyeler arasında önemli isimler de olacak.

www.yerelgazete.com.tr nin bazı kaynaklardan elde ettiği bilgilere göre; bu katılım töreninde bölge siyasetinin etkin isimlerinden Hüseyin Avni Sipahi’nin de İYİ Parti’ye geçmesi planlanıyor. Sipahi’nin İYİ Parti’ye geçmesi Çekmeköy’deki siyasi dengeleri ve özellikle de Millet İttifakı’nda hesapların yeniden yapılması anlamına gelebilir. Anavatan Partisi’nden iki dönem eski Taşdelen Belde Belediye Başkanı olan Sipahi, ilçe olduktan sonra Cumhuriyet Halk Partisi’nden Çekmeköy’e aday olmuş ve 2009 yerel seçimlerini 350 oy gibi kıl payı farkla kaybetmişti. 2014 seçimlerinde aday gösterilmeyen Sipahi, geçtiğimiz 2019 yerel seçimlerinde ise Demokrat Parti’den aday olmuş ve 32 bin oyla yüzde 22 oy almıştı.

Reklamı Geç