Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MAHALLELERİN TALEP VE BEKLENTİLERİNİ EN İYİ BİLENLERDEN DİNLEDİ..

Çekmeköy’de bir dizi temaslar

Çekmeköy’de bir dizi temaslar gerçekleştiren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, mahalle muhtarlarıyla da biraraya gelerek hizmet ve yatırımlar noktasında istişarelerde bulundu.

Taşdelen Turgut Özal Kültür Merkezi’nde Çekmeköy’ün mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısı gerçekleştiren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, vatandaşın talep ve beklentilerini muhtarlardan dinledi. Muhtarlar toplantısı öncesinde ilçede hizmet ve yatırımlara ilişkin bir dizi temaslarda bulunan İmamoğlu’na CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş ve bazı ilçe yöneticilerinin yanı sıra İYİ Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç ve partililer eşlik etti. İmamoğlu’na bölgelerindeki ihtiyaçları anlatan muhtarlar son derece verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini dile getirdiler.

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Şengül Altan Arslan, İBB Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Taner Çetin, İBB Başkan Danışmanı Baki Aydöner ile CHP İBB Meclis Üyesi Murat Cirav ve İYİ Parti İBB Meclis Üyesi Bora Kılıç da muhtarlar toplantısında katılan isimler arasındaydı. Mahallelerin sorunlarını ve büyükşehir nezdinde halkın beklentilerini tek tek muhtarlardan dinleyen Başkan İmamoğlu, göreve geldikleri günden bugüne yaptıkları bazı hizmetleri özetledi ve taleplere ilişkin çözüm önerilerini sundu.

Reklamı Geç