Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MAHKEMECE İPTAL EDİLEN MERKEZ 5 MAHALLENİN PLAN SORUNU ÇÖZÜLDÜ…

Çekmeköy’de aylardır süren plan

Çekmeköy’de aylardır süren plan iptali sorunu sonunda çözüme kavuştu. İlçe belediyesinin geçtiğimiz aylarda revizyonunu yaparak belediye meclisinden geçirdiği merkez beş mahallenin yeni planları büyükşehir meclisinden de oy çokluğu ile onay aldı. Belediye Başkanı Ahmet Poyraz beklenen 1/5000’lik planların İBB Meclisi’nden geçtiği müjdesini verdi.

Çekmeköy ilçesi Merkez Mahallesi ve civar mahallelerinde heyecanla beklenen 1/5000’lik İmar planları, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde onaylandı. Ak Parti’nin oy çokluğu ile onayladığı yeni planlara CHP meclis üyeleri ret oyu kullandı. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın büyükşehir meclisinde yakından takip ettiği planların onaylandığı müjdesi ilçe halkında sevinçle karşılandı.

Başkan Ahmet Poyraz konu ile ilgili şunları söyledi: “Planların iptalinin ardından, müteahhitlerle anlaşan, evlerinden çıkıp belirsizlik içinde kalan vatandaşlarımız mağdur oldular. Bu dönem bizden en çok beklenen ve istenen şeyin bu planların bir an önce çıkarılması olduğunu biliyoruz. Vatandaşımızın mağdur olmaması için gece gündüz çalıştık. Bizim meclisimizden Şubat ayında geçirmiştik; şimdi İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde de onaylandı. Gece gündüz çalışarak emek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hepimize hayırlı olsun.”

Reklamı Geç