Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MAHMUT EKŞİ VE DOSTLARIYLA ANAVATAN NOSTALJİSİ…

Zaman zaman bir araya

Zaman zaman bir araya gelip geçmiş günleri yad eden eski ANAVATAN Partisi mensupları bu ay Çamlıca’da Mahmut Ekşi’nin ev sahipliğinde buluştu. Özlem gideren eski dostlara teşekkür eden Ekşi; “Bugünün Türkiye’si ANAVATAN efsanesinin eseridir” şeklinde konuştu.

mahmut eksi anap nostalji 71980’li ve 1990’lı yıllara damgasını vuran bir dönemin siyasi efsanesi ANAVATAN Partisi’nin eski mensupları buluşmaya devam ediyor. Günümüzde kimi Ak Parti’de, kimi CHP ve MHP’de kimi ise siyaseti bırakmış olan eski ANAP’lılar zaman zaman bir araya gelerek hasret gideriyor. Aralarındaki dostluk bağlarını siyasi akrabalık olarak ifade eden eski ANAP’lılar bu ay bölgemizin önde gelen tanınmış işadamı ve İlim ve Fazilet Vakfı Başkanı Mahmut Ekşi’nin ev sahipliğinde Çamlıca’da buluştu.

mahmut eksi anap nostalji 3Et Mekan’daki kahvaltılı toplantıya; Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve yardımcısı Zeki Bıyık’ın yanı sıra; ANAP’lı eski belediye başkanları Bahtiyar Uyanık, Ali Acar, Hüseyin Sipahi, milletvekilleri Hayrettin Elmas, Tekin Küçükali ve Sühan Özkan, eski ilçe başkanları Nedim Ekiz ve Suat Yazıcı ile İşadamı Şeref Çelebi, ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı gibi pek çok isim katıldı.

mahmut eksi anap nostalji 11Katılımcılara bir selamlama konuşması yapan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Sizler gibi bu ülkenin geçmişinde önemli emekleri olan büyüklerimin yanında siyaset konuşacak değilim. ANAVATAN Partisi, bugünkü Türkiye’nin şekillenmesinde ve Ak Parti’nin var olmasında önemli bir yere sahiptir. ANAP artı Ak Parti eşittir bugünkü Türkiye diyebiliriz” şeklinde duygularını ifade etti.

mahmut eksi anap nostalji 6Buluşmanın ev sahibi Mahmut Ekşi de yaptığı konuşmada, ANAVATAN Partisi’nin bugünkü Türkiye’nin şekillenmesinde önemli bir yere sahip olduğunu ifade etti ve “Her canlının doğup büyüyüp öleceği gibi o misyon da ömrünü tamamladı ve bugün artık bizler burada her şeyi birer anı olarak hatırlıyoruz. ANAVATAN Partisi de böyle bir mihenk taşı idi bu ülke için ve ‘iyiler fazla yaşamaz tez ölür’ misali ömrünü tamamladı” şeklinde konuştu. Bugünün gündemi ve ülke siyasetine de değinen Ekşi, Halep’te yaşanan insanlık dramına dikkat çekerek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın içerde ve dışarda çok büyük bir mücadele örneği sergilediğini kaydetti.

mahmut eksi anap nostalji 12Anlamlı konuşmaların yapıldığı toplantıda sıcak ve samimi bir ortamda geçmiş günleri yad eden eski partililer anılarını anlatarak nostaljik bir ambians oluşturdu.

mahmut eksi anap nostalji 10

mahmut eksi anap nostalji 8

mahmut eksi anap nostalji 5

mahmut eksi anap nostalji 4

mahmut eksi anap nostalji 9

mahmut eksi anap nostalji 2

mahmut eksi anap nostalji 1

Reklamı Geç