Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MALTEPE BELEDİYESİ’NDE BAYRAM COŞKUSU..

Ramazan Bayramı öncesi, belediye

Ramazan Bayramı öncesi, belediye çalışanlarıyla bayramlaşan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Birlik ve beraberliği pekiştirdiğimiz bugünlerde, hepinize iyi bayramlar diliyorum” dedi.

maltbyrmcosk4Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, belediye personeliyle bayramlaştı. İlk olarak Fen İşleri Müdürlüğü Yol Yapım Amirliği ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü personelini ziyaret eden Kılıç, daha sonra Ana Hizmet Binası’nda çalışanlarla bir araya geldi. Başkan yardımcılarının da hazır bulunduğu bayramlaşmada bir konuşma yapan Başkan Kılıç, “İslam alemi için önemli olan 11 ayın sultanı Ramazan’ı geride bıraktığımız şu günlerde, organik pazar alanında her şeyiyle muhteşem bir organizasyona imza attık. Bu organizasyonda emeği geçen tüm çalışanlarıma teşekkür ediyorum. Bütün sıkıntılara rağmen özverili bir şekilde çalışmalarımızı sürdürdüğümüzü biliyorum” dedi.

maltbyrmcosk5Bayramların dostluk, barış, kardeşlik ve aile ilişkilerini geliştiren önemli günler olduğu ifade ederek konuşmasını sürdüren Kılıç, şöyle konuştu: “Bütün ülkelerin bayramları var. İslam aleminde bayramlar daha bir farklı ve coşkulu kutlanıyor, bu coşkuya sayılı saatler kaldı. Fakir-zengin, kıdemli-kıdemsiz demeden Allah ne verdiyse beraberce paylaştığımız günlerin sonunda hepinize iyi bayramlar diliyorum. Gönlünüzden sevgi, bedeninizden sağlık eksik olmasın.”

 

maltbyrmcosk3

maltbyrmcosk2

maltbyrmcosk1

Reklamı Geç