Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MALTEPE BELEDİYESİ’NDEN ANLAMLI ETKİNLİK..

Maltepe Belediyesi, Yaşam Gücü

Maltepe Belediyesi, Yaşam Gücü Gönüllüleri Derneği işbirliğiyle, kanser hastası çocuklar için bir dizi özel etkinlik düzenleyecek. İlki 3 Ekim’de düzenlenecek etkinlikte, kanser hastası çocukların moral bulması amaçlanıyor.

maltkns2Maltepe Belediyesi ve Yaşam Gücü Gönüllüleri Derneği tarafından, kanser hastası çocuklar için özel etkinlik düzenlenecek. Ekim-Kasım 2015 ve Mart-Nisan-Mayıs 2016 tarihleri ve her Cumartesi saat 09:00-12:30 saatleri arasında yapılacak etkinlikler, Maltepe Belediyesi Kütüphane, Kurslar ve Mesleki Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı İdealtepe Cumhuriyet Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Hematoloji ve onkoloji hastası çocukların katılabileceği etkinlikte, moral, motivasyon ve yaşam gücünü içeren aktiviteler yapılacak.

maltkns4YAŞAM GÜCÜMÜZLE YANINIZDAYIZ

“Yaşam Gücümüzle Yanınızdayız” sloganıyla gerçekleştirilecek etkinliklerle ilgili bir açıklama yapan Yaşam Gücü Gönüllüleri Derneği Başkanı Gülçin Dilek Gürbüz, “Kanseri yenmiş ve kanser sürecinin getirdiği travmaların atlatılmasında, deneyim kazanmış kişiler ve yakın akrabaları ile başta çocuk kanserleri olmak üzere tüm kanser hastalarına destek vermek amacıyla derneğimizi kurduk. Tıbbi açıdan,  çocuklarımıza gereken her tür destek veriliyor. Bizler yaşam gücü, moral, motivasyon bazında çocuklarımızı el becerileri ile rehabilite etmenin yanı sıra, kişisel gelişim çalışmaları yaptırıyor;  müzik ve ritim eğitimi de veriyoruz. Her eğitimin içinde 15 dakika kişisel gelişim, 15 dakika ritim ve kalan zamanda el becerileri içeren aktiviteler yer alıyor. Amacımız kanser hastalığı yaşayan kişilerin sürecine dikkat çekmek, hastalığı yaşayan kişilerin, yakınlarının tedavi sürecinde ve sonrasında yaşam kalitesini arttırmak ve toplumda bu hastalıkla ilgili farkındalık yaratmak” dedi.

maltkns1KORODAN DEV KONSER

Etkinlikler için aktivitelerin yapılacağı cumartesi günleri saat 08.30’da, Maltepe E-5 metro durağından ring seferler yapılacak. Ayrıca dernek tarafından, 6 Aralık pazar günü ses sanatçıları eşliğinde canlı müzik, bale resitali, folklor gösterisi ve Pembe Yaşam Gücü Korosu’nu içeren büyük bir konser düzenlenecek. (02.10.2015)

 

Reklamı Geç