Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MALTEPE ESNAFINA RUHSATLAR BAŞKAN KILIÇ’TAN

Maltepe Belediye Başkanı Ali

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, işyeri açmak için ilk kez ruhsat başvurusunda bulunan 17 esnafa, ruhsatlarını verdi. Başkanlık makamında düzenlenen törende konuşan Kılıç, ruhsat alan esnaflara bol kazançlar diledi.

PrintMaltepe’de ilk kez işyeri açacak olan esnafların ruhsatları, Belediye Başkanı Ali Kılıç tarafından takdim edildi. 17 esnafa ruhsatlarını veren Başkan Kılıç, “‎Maltepe’yi hem sosyal, hem de ekonomik alanda güzel yarınlara taşımak için canla başla çalışıyoruz. Esnaf, bir kentin hayat damarı demektir. Maltepe esnafı kalkındıkça, kazanan Maltepe halkı olacak. Bu anlamda herkese hayırlı olsun, bol kazançlar” diye konuştu. Başkan Kılıç’ın elinden ruhsatlarını alan esnafların mutlulukları gözlerinden okunurken, çekilen fotoğrafları dükkanlarının baş köşesine asacaklarını söylediler.

maltruhsat3Öte yandan Maltepe Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü tarafından ilçedeki ruhsatsız işyerleriyle ilgili de sıkı bir çalışma yürütülerek, 2015 senesinde yaklaşık 800 işyerine ruhsat verildi. Daha sonra ruhsat alan işyerlerine belediye yetkilileri tarafından sertifika da dağıtılacak.

maltruhsat2

Reklamı Geç