Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MALTEPE’DE 23 NİSAN COŞKUSU ALANLARA SIĞMADI..

Maltepe Belediyesi tarafından, 23

Maltepe Belediyesi tarafından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde düzenlenen şenliğe katılan yüzlerce çocuk, sihirbazlık gösterileri, yarışmalar, atölye etkinlikleri ve yapılan deneylerle hem eğlenip hem öğrenirken, bayramın 98’inci yıl dönümünü de büyük bir coşkuyla kutladı.

Maltepe Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98’inci yıl dönümü dolayısıyla, Yalı Mahallesi Açık Basketbol sahasında çocuk şenliği düzenledi. Mickey Mouse gibi çeşitli çizgi film karakterlerinin alanda çocukları eğlendirdiği etkinlikte eğlenceli bilim, satranç, yüz boyama, kap kek, saksı ve çiçek ile taç atölyelerinde çocuklar hem eğlendi, hem de öğrendi. Özellikle belediyeye bağlı Bilim ve Düşler Merkezi’nin eğlenceli bilim atölyesine çeşitli deneyler yapan çocuklar, sihirbazlık ve cambazlık gösterilerine de katılarak performanslarını gösterdi. Çuval yarışı, sandalye kapmaca, yoğurt yeme gibi klasik yarışlarla festival alanına dönen şenlikte dereceye giren 5 çocuğa, bisiklet hediye edildi.

BELEDİYE ÇOCUK KOROSU BÜYÜLEDİ Bayramlarını doyasıya kutlayan çocuklara kâğıt helva, patlamış mısır ve pamuk şeker ikram edildi. “En Güzel Gelecek Çocuklara Verilecek” sloganıyla düzenlenen etkinlikte, gösteriler tam not alırken, 65 kişilik Maltepe Belediyesi Çok Sesli Çocuk Korosu, bando takımı eşliğinde sevilen çocuk şarkılarını seslendirdi. Yer yer çocuklar ile velilerinin de eşlik ettiği mini konser büyüledi.

“SİZLERLE GURUR DUYUYORUM” Şenliğe katılan ve çocukların coşkusuna ortak olan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Sizler Mustafa Kemal’in askerlerisiniz. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği, 23 Nisan’ı unutturmak isteyenlere inat burada olduğunuz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Cumhuriyet’e ve değerlerine sizler sahip çıkacaksınız. Sizleri çok seviyorum, sizlerle gurur duyuyorum” dedi.

Reklamı Geç