Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MALTEPE’DE OKUL DUVARLARI ÇİÇEK AÇTI..

Maltepe Belediyesi, 4 ressamla

Maltepe Belediyesi, 4 ressamla ilçedeki 19 okulun duvarlarını tabloya çevirdi. Rengarenk duvarlar, görenleri büyüledi. 

maltokduv1Maltepe Belediyesi, 2015-2016 eğitim-öğretim yılında ilçe genelindeki 19 okulun cephe ve duvarlarını güzelleştirmek için bir dizi çalışmaya imza attı. Bu kapsamda boyama ustası Cihan Aydemir tarafından, ilçedeki okulların duvarları çeşitli konseptlerle süslenirken, Portekizli mimarlık öğrencisi Francisco Camilo, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları bölümü öğrencisi Merve Dalkılıç ve aynı okulda resim bölümü öğrencisi olan Duygu Çiftçi tarafından Başıbüyük Atatürk İlköğretim Okulu’nun duvarlarında, profesyonel çizimler gerçekleştirildi. Bu çizimlerde, doğal hayat, çevre, hayvan ve İstanbul konseptleriyle okullar, rengarenk bir hale büründü.

maltokduv444 OKUL EĞİTİME HAZIR

Belediye ayrıca, 44 okulun da tadilatlarını gerçekleştirdi. Belediyeye bağlı ekipler tarafından okulların iç ve dış cephe boyaması, elektrik ve su tesisatının yenilenmesi, pencerelerin yenilenip boyanması, anaokullarına çocuk oyun gruplarının yerleştirilmesi, okullardaki sert zeminlerin yapılması ve boyanması, asfaltlama, basket potalarının ve oyun alanlarının yenilenmesi, muhtelif noktalara tel örgülerin çekilmesi, çimlendirme ve ağaç dikimi, okul çatılarının izolasyonu yapıldı.  Maltepe Belediyesi, okul önlerine konuşlandırdığı ve bu yıl genişlettiği zabıta ekipleriyle de, öğrencileri tehlikelere karşı korumaya devam edecek.

maltokduv2“DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK”

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Belediye olarak, öğrencilerimizin sağlıklı şartlarda okuması için elimizden ne geliyorsa yapacağız demiştik. Şimdi bunu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İlçedeki sorunlu okullar başta olmak üzere, birçok okulumuza elimizden geldiğince destek vererek, sorunlarına çözüm üretmeye çalıştık. Bu destekler hız kesmeden devam edecek” dedi.

maltokduv3

Reklamı Geç