Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MALTEPE’DEN ERMENEK’E YARDIM ELİ UZANDI..

Maltepe’de, mahalle muhtarları ve

Maltepe’de, mahalle muhtarları ve belediyenin desteğiyle toplanan yardımlar,  Ermenek’e gönderilmek için yola çıkarıldı. Oyuncak ve giyim eşyalarının bulunduğu yardım aracını, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç uğurladı.   

maltermen1Karaman’ın Ermenek ilçesinde yaşanan ve 18 işçinin ölümüyle sonuçlanan maden kazası sonrası geride kalan acılı ailelere Maltepe’den, yardım eli uzandı. Maltepe Belediyesi’nin destekleri eşliğinde, Altayçeşme Mahalle Muhtarı Arzu Toker, Gülsuyu Mahalle Muhtarı Necdet Tümer, Gülensu Mahalle Muhtarı Ali Rıza Yıldız ve Zümrütevler Mahalle Muhtarı Serkan Aslan’ın girişimleriyle toplanan yardımlar, Ermenek’te yaşanan maden kazasında hayatını kaybeden işçilerin ailelerine ulaştırılmak üzere gönderildi.

maltermen2“ERMENEK UNUTULMAMALI”

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, çocuklar için dizüstü bilgisayar, oyuncak ve giyim eşyalarının yer aldığı ve 18 aileye ulaştırılacak yardımlardan ötürü muhtarlara teşekkür ederek, yardım aracını uğurladı. Muhtarlar da, belediyenin duyarlılığı ve desteklerinden ötürü Kılıç’a teşekkür ederek “Başkanımız iyi günde olduğu gibi kötü günde de herkesin yardımına koşmaya devam ediyor. Ayrıca Maltepelinin Ermenek’i unutmaması oldukça önemlidir. Bu yardımların devamının gelmesi lazım” diye konuştular.

Reklamı Geç