Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MALTEPELİ MUHTARLAR BAŞKAN KILIÇ’LA BULUŞTU..

Maltepe Belediye Başkanı Ali

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, mahalle muhtarlarıyla kıraathanede bir araya gelerek, onları belediyenin faaliyetleri konusunda bilgilendirdi.

maltmuhtrbsk3Maltepeli mahalle muhtarları, Belediye Başkanı Ali Kılıç’la Altayçeşme Mahalle Muhtarı Arzu Toker’in ev sahipliğinde buluştu. Mahalledeki bir kıraathanede gerçekleştirilen toplantıya, Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Gültekin Karataş, Muhtarlık İşleri Müdürü İslam Erdur, Ulaşım Hizmetleri Müdürü Zafer Eskiköy ve muhtarlar katıldı. Lise öğrencilerine yönelik başlatılan ücretsiz servis projesiyle ilgili olarak muhtarları bilgilendirerek, hazırlanan broşürleri muhtarlara dağıtan Başkan Kılıç, “Servis güzergâhlarıyla ilgili bazı sıkıntılar yaşanıyor. Bunlar zamanla çözülecek. Halen bu hizmetimizden haberi olmayanlar var. Muhtarlar olarak size büyük bir görev düşüyor. Bunu hep beraber geniş kitlelere duyurmalıyız. Öğrencilerimiz için faaliyetlerimiz bununla sınırlı değil. Onlar için dil eğitimlerini de içeren 38 ayrı dalda eğitim programları veriyoruz” diye konuştu.

maltmuhtrbsk1YAŞAR KEMAL’E SAYGI

Beşçeşmeler Meydan projesiyle ilgili de muhtarlara bilgi veren Kılıç, şunları söyledi: “Beşçeşmeler Meydanı ile ilgili halkımız ve esnafla sık sık bir araya geldik, ilk etapta meydanımızı boşaltarak halkın kullanımına açtık. İkinci etapta bölgedeki binaların giydirilmesini ve belediye olarak orkestra eşliğinde müzik yapmayı, dolayısıyla gürültü kirliliğini en aza indirgemeyi amaçlamaktayız. Aslında yaptığımız ilk çalışmalar ve esnafların olumlu tepkileri de doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Ayrıca Organik Pazar alanında Yaşar Kemal Kültür Merkezi kuracağız dedik. Bu projenin planları çizildi. Burada, ilçe parlamentosunun yani belediye meclisinin olmasını istiyorum. En alt katta sinema ve tiyatro merkezleri olacak. Bir üst katında Yaşar Kemal’i anlatacak bir salon olacak. Burada interaktif olarak, büyük yazarımız anlatılacak.”

maltmuhtrbsk5ENGELLİLER İÇİN PARK

İlçedeki engelli vatandaşlar için engelliler parkı ve Üreten Engelliler Merkezi’ni yakında faaliyete sokmayı planladıklarını ifade ederek konuşmasını sürdüren Kılıç, muhtarlardan mahallelerindeki sorunları yazılı olarak iletmelerini rica etti. Toplantı sonrası muhtarlarla fotoğraf çektiren Kılıç, esnafı da ziyaret etti.

maltmuhtrbsk4

maltmuhtrbsk2

Reklamı Geç