Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“MECLİS ÜYELİĞİ KENDİ İŞLERİNİ BÜYÜTMEK VE YAKAYA ROZET TAKMAK DEĞİLDİR”

Çalışkan kişiliği ile tanınan

Çalışkan kişiliği ile tanınan İYİ Parti Çekmeköy ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Bora Kılıç, göreve geldikleri 31 Mart’ın ikinci yıl dönümünde yapılan ve yapılmayanları değerlendirdi. Başkan İmamoğlu ile büyükşehirde çok yoğun bir çalışma performansı sergilediklerini kaydeden Kılıç, “Çekmeköy’ün büyükşehirde meclis üyesi olduğunu hissettirdiğimize inanıyorum. Meclis üyeliği, kendi işlerini genişletmek ve yakaya rozet takmak değildir” dedi.

Çekmeköy’ün yerel basın mensuplarıyla kahvaltıda biraraya gelen İYİ Parti Çekmeköy ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Bora Kılıç, göreve geldikleri 31 Mart’ın ikinci yıldönümünde yapılan ve yapılmayan işleri değerlendirdi. CHP Meclis Üyesi Şükür Bakar, İYİ Parti İlçe Gençlik Kolu Başkanı Kemal Karayaka, bazı ilçe yöneticileri ve yerel basın temsilcilerinin katıldığı toplantıda konuşan Bora Kılıç, “Millet İttifakı’mızın 2 meclis üyesinin dışında 5 arkadaşımız daha var büyükşehirde ve geçmiş dönemlerde de vardı. İBB’de meclis üyesi olmanın kendi şahsi işlerini genişletmek ve rozet takmak olmadığını gösterdik ve bu dönem ilk kez Çekmeköy’ün İBB’de meclis üyesi olduğunu sahadaki işlerimizle hissettirdik” dedi.

Çekmeköy Belediye Meclisi’nde başından beri milletin yararına olan her hizmete destek olduklarını, yararına olmayan işlerin de karşısında durduklarını ifade eden Bora Kılıç; “Ben şahsen parti rozetimi bir kenara bıraktım gece gündüz demeden halkımızın taleplerine yetişmek için mücadele ediyorum. Bu uğurda gerek ilçe gerekse büyükşehir belediyelerimizin tüm birimleriyle ve müdürleriyle sürekli temas halinde vatandaşın işlerini halletmek için uğraşıyorum. Hem ilçe belediyemizin hem de büyükşehirin vermiş olduğu tüm sözlerin sonuna kadar takipçisiyim. Benim tek bir gayem var vatandaşa hizmet. Zaten milletimizin tonla derdi, sıkıntısı var. Halkımız hizmet bekliyor, sorunlarına çözüm istiyor. Bizler bu koltuklara niye seçildik, icraat için” şeklinde konuştu.

Çekmeköy’de bu dönem Çamlık Telboyu Projesi’nin dışında başka bir hizmet görmediğini söyleyen Kılıç, şunları söyledi: “Çamlık Telboyu’nu da İller Bankası’na yaptırdılar. Onun dışında bir hizmet bu dönem henüz görmüş değilim. Geçmiş dönemlerde yapılan hizmetleri de zaten çoğunu büyükşehir yapmış ve bu dönem büyükşehir de ellerinden gidince başladılar her fırsatta bize saldırmaya. Büyükşehirde onca toplantı yaparız, hizmet planlaması yaparız hiçbir toplantıya tenezzül edip katılmazlar sonra da ‘tuzumuz yok’ diye bağırırlar. İki senedir çocuk kreşi için büyükşehir yer talip ediyor. Bir tane yer gösterdiler onu da bin bir türlü oyunla başka kurumlara da vermek suretiyle işi uzattıkça uzattılar. Bu şehrin çocuklarına kreş yapılmasının önüne bu kadar taş koyanları milletimiz görüyor.”

“Çekmeköy merkez 5 mahallenin imar planlarının iptal edilmesi sorunu ortada” diyerek devam eden Bora Kılıç, İnşaat sektörü gerçekten zorda. Müteahhitlerimiz zaten sıkıntıdaydı şimdi hepten dardalar. İlçemizde sektörün bir yapılanması var ÇEKMÜDER adında. Siyasi partileri gezdiler, sorunun çözümü için konuştular ama her ne hikmetse bu ziyaretlerde o partilerin tek bir meclis üyesi dahi yoktu ve İYİ Parti olarak bize de uğramadılar” dedi.

Bora Kılıç, şunları kaydetti: “Biz her türlü birlikte çözümün sonuna kadar savunucusu olduğumuzu her fırsatta anlatıyoruz. Buna rağmen plan yapmakla yetkili olan merciler kendi başlarına iş yaparlarsa geçen seferki gibi yine iptal edilmeye sebep olurlar. Biz büyükşehirde Çekmeköy planlarının tez zamanda yapılıp çözülmesi için üzerimize ne düşüyorsa yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz.”

Reklamı Geç