Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MEHMET ÇAKIR KÜLTÜR VE SPOR MERKEZİ ÜSKÜDARLILARIN GÖZBEBEĞİ

Açıldığı günden bu yana

Açıldığı günden bu yana büyük ilgi gören Mehmet Çakır Kültür ve Spor Merkezi sağladığı modern olanak ve imkanlarla Üsküdarlıların gözbebeği haline geldi.

uskcakirmerk6AÇILIŞINI CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN YAPTI

Üsküdar Belediyesi’nin 22 Mart 2013’te temelini attığı ve bir vefa örneği gösterilerek Üsküdar Eski Belediye Başkanı rahmetli Mehmet Çakır’ın adının verildiği ‘Mehmet Çakır Kültür ve Spor Merkezi’nin resmi açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 26 Mayıs 2015 Salı günü katıldığı törenle yapıldı.

uskcakirmerk8BOĞAZ’IN İLK SU SPORLARI MERKEZİ

22 bin 500 metrekarelik alana kurulu, Boğaz’ın ilk su sporları merkezi olma özelliğini taşıyan Kültür ve Spor Merkezi’ne sezonun açıldığı 4 Ağustos 2015’ten itibaren vatandaşlarımızın ilgisi büyük oldu.

uskcakirmerk1ÜSKÜDARLILAR HAVUZLARA KOŞTU

300 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen Kültür ve Spor Merkezi’nde bulunan ikisi 15 x25 boyutlarındaki yarı olimpik olmak üzere 6 havuza vatandaşlar adeta koşarcasına akın etti. Özellikle hafta sonları yer bulmanın imkansız olduğu Merkez açılışından bu yana geçen kısa sürede 5 bin abone sayısına ulaştı.

uskcakirmerk4YÜZME BİLMEYENLERE ÜCRETSİZ KURS

Bay ve bayanların ayrı olarak havuzlardan istifade ettiği Merkez’de 5’i bayan 6’ı erkek toplam 11 lisanslı yüzme hocası görev yapıyor. Yüzme bilmeyen çocuk, bayan ve yetişkinlere yönelik yüzme kursu olanağı da Üsküdarlılara ücretsiz olarak sunuluyor.

uskcakirmerk2HERKESE HER KESEYE UYGUN FİYATLAR

İkisi yarı olimpik olmak üzere toplam 6 yüzme havuzundan 5 bin aboneye ayda 8 bin seans hizmet veren Kültür ve Spor Merkezi’nde fiyatlarda çok uygun tutuldu. Öğrencilerin haftada bir ayda 4 seans faydalandığı seansların ücreti 70 TL olarak belirlendi. Yetişkinler ise aynı seans için 100 TL ücret ödüyor.

uskcakirmerk5ENGELLİ VATANDAŞLARA SEANSLAR ÜCRETSİZ

Üsküdar Belediyesi ilçedeki engelli vatandaşları da unutmadı. Kültür ve Spor Merkezi’nin olanaklarından istifade etmek isteyen engelli vatandaşlarımıza ücretsiz seans uygulaması yapılıyor. Yüzde 40’ın üzerinden engelli raporu bulunan vatandaşlarımızdan erkekler için haftada bir gün olmak üzere Çarşamba saat 11 seansı, bayanlar için ise Cuma günü saat 11 seansı ücretsiz olarak veriliyor.

uskcakirmerk7FİTNESS MERKEZİ FULL ÇEKİYOR

Kültür ve Spor Merkezi’nin havuzları kadar spor salonları da büyük rağbet görüyor. İki tane 300 metrekarelik spor alanı bunların yanı sıra büyüklükleri 100 ile 300 metrekare arasında değişen altı spor salonu, bin metrekare büyüklüğünde çok amaçlı salon ve fitness merkezi Üsküdarlıların bütün beklentilerine karşılık veriyor. Fitness için Merkez’e koşan vatandaşlarımıza yine çok uygun olanaklarla spor yapma imkanı sağlanıyor. Öğrenciler haftada 3 gün için 50 TL öderlerken yetişkinler için ise bu ücret 70 TL olarak belirlenmiş durumda.

SPA VE SAUNA İÇİN EK ÜCRET YOK

Anadolu Yakası’nın en güzel ve modern ‘Kültür ve Spor Merkezi’nde Üsküdarlılara sağlanan imkanlar bunlarla da sınırlı kalmıyor. Merkez’de iki watsu havuzu, iki tane sığ havuz, kadın/erkekler için mini SPA, 250 metrekare çok amaçlı salon fuayesi, yönetim birimleri/toplantı odası ve soyunma odaları ile halkımızın tüm ihtiyaçlarını karşılayacak donanımla hizmet veriliyor. Tüm bu standart üstü hizmetler için de vatandaşlardan belirlenen seans ücretlerinin dışında bir talepte bulunulmuyor.

uskcakirmerk9ÜSKÜDARLILAR DÜĞÜN İÇİN MERKEZ’E KOŞUYOR

Hizmete girdiği günden bu yana gerek Üsküdarlıların sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılamakta önemli bir yer edinen Mehmet Çakır Kültür ve Spor Merkezi, 1100 m2’lik konferans salonu ile evlenen Üsküdarlıların ilk tercihi oldu. Bin kişinin aynı anda ağırlanabildiği konferans salonu modern tasarımın yanı sıra ses sistemi ve yalıtımlı paneliyle bölünmek suretiyle 2 davete birden olanak sağlayabiliyor.

500 ARAÇLIK OTOPARK

Kültür ve Spor Merkezi’ne her türlü etkinlik gelen vatandaşlarımız için park problemi de sorun olmaktan çıkartılmış durumda. Kapalı alanda 350, açık alanda da 150 araç toplam 500 araçlık otopark vatandaşlarımızın otopark ihtiyaçlarını yanıt veriyor..

Reklamı Geç