Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

METAVERSE İLK SİYASİ PARTİ DEVA..

DEVA Partisi İstanbul İl

DEVA Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nın başlattığı Metaverse projesiyle sanal alemde toplantı yapılacak. Açıklamalarda bulunan İstanbul İl Başk. Yard. Onur AVCI gelecekte daha çok karşımıza çıkacak olan Metaverse’ü anlattı. Yakın zamanda Facebook CEO’su Mark Zuckerberg tarafından duyurulan Metaverse, gelecekte çok daha fazla karşımıza çıkacak.

Metaverse nedir? Aslına bakarsanız kurgusal evren VR teknolojisini kullanarak başka bir evrene geçiş yaptığımız, arkadaşlarımızla buluştuğumuz, dünyanın bir ucundaki konseri dinlediğimiz ve hatta ölen yakınlarımızı görebildiğimiz artırılmış gerçeklik teknolojilerinin kullanıldığı evren ötesi dünya dedi. Türkiye’de ilk defa Dijital Dönüşüm ve Teknoloji Politika Başkanlığı kuran parti Deva Partisidir. Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın vizyonlu görüşünü yansıtmaya çalışıyoruz. Ülkemizde yaşanan teknoloji ve dijital krizini çözmek için 39 maddelik bir ‘Yarına Atılım Acil Eylem Planı’ duyurduk kamuoyuna. Bunların arasında Silikon Vadisine Büyük Elçi atama. Türkiye’ Fintek ve Kripto para merkezini kurmak ve bunun yani Dijital Dönüşüm Bakanlığı kurma, Siper güvenlik emniyeti oluşturmak gibi maddelerin yanında  Metaverse bir genel merkez kurmaktı.

Sanal Deva Genel Merkezi: Artık bütün ünlü markalar arttırılmış sanal gerçeklik Metaverse olmak için yarış içinde. Türkiye’de ilk defa bir siyasi parti burada bulundu. Deva Partisi Genel Merkezini Ankara Mustafa Kemal Mahallesi’nde bulunuyor, şimdi de Metaverse Mustafa Kemal Mahallesi’nde. Parti binamızın içi dışı gerçekle aynı Metaverse’de. Sayın Genel Başkanımızın ve yöneticilerin de avatarları hazır, ilk toplantımızı yapmak için sabırsızlanıyoruz. Sonraki adımımız Dünya’da tüm parti gönüllülerimiz kendi avatarlarını oluşturarak Genel Merkezimi gezecek ve tüm toplantılara katılabilecekler. Bu yapılan projelerde Başta Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan’a sonra Dijital ve Teknolojide öncü olan İstanbul’umuzun İl Başkanı Sayın Dr. Erhan Erol’a teşekkürlerimizi sunuyoruz dedi.

Reklamı Geç