Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

METEOROLOJİNİN UYARILARI GECİKMELİ DE OLSA TUTUYOR..

Meteorolojinin günlerdir yaptığı uyarıların

Meteorolojinin günlerdir yaptığı uyarıların ardından İstanbul’da dün gece şimşek, gök gürültüsü ve şiddetli yağmur etkili oldu. Bazı noktalarda ise dolu yağışı görüldü. Şimşekler gökyüzünü aydınlattı. İstanbul’a inecek uçaklar şiddetli yağış nedeniyle havada tur atmak zorunda kalırken, 6 uçak ise başka havalimanlarına yönlendirildi. İstanbul’da önümüzdeki günlerde de aralıklarla yağmur yağacağı belirtildi.

Önceki gün vatandaşlar dolu yağışında araçlarının zarar görmemesi için halılarla, battaniyelerle, naylonlarla önlem almıştı. Dolu yağışı gerçekleşmezken ortaya renkli görüntüler çıkmıştı. Dün akşam meteorolojinin yeni uyarısının ardından İstanbul’da şimşek, gök gürültüsünden sonra sağanak yağmur ve dolu yağdı. Cadde ve sokakları su bastı, kanalizasyonlar taştı. Bazı noktalarda yollar göle döndü. Ağaçların da devrildiği kentte trafik aksadı. Sürücüler zor anlar yaşadı.

YAĞIŞ HAVA TRAFİĞİNİ DE AKSATTI

İstanbul Atatürk Havalimanı’na inmeye çalışan uçaklar, şiddetli yağış nedeniyle 30 dakika ile 1 saat arasında havada tur atamak zorunda kaldı. İniş yapacak 6 uçak ise başka havalimanlarına yönlendirildi.

Reklamı Geç