Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

METROGARDEN AVM’NİN SÖZDE AKILLICA UYGULAMASINA TEPKİ..

Biri başka diğeri başka

Biri başka diğeri başka uçtaki döner merdivenleri aksi yönde hareket ettirerek vatandaşı tüm AVM’yi gezmeye mecbur kılan Metrogarden AVM’nin sözde akıllıca uygulaması, asansör önlerinde eziyet çeken müşterilerin tepkisini topluyor.

metrogarden asansor 1Çekmeköy, Ümraniye ve Sancaktepe gibi hızla gelişmekte olan 3 ilçenin birleşme noktasındaki Metrogarden AVM, yenilikçi hizmet anlayışıyla tüketicinin ilgisini çektiği kadar bazı akıl dışı uygulamaları ile de ziyaretçilerinin tepkisini topluyor. Bir uçtan diğer uca döner merdivenleri ters yöne hareket ettirerek katlar arasında geçiş yapmaya çalışan vatandaşı bütün AVM’yi gezmeye mecbur bırakan sözde akıllıca uygulama, asansörler önünde eziyet çeken insanların tepkisini almaya devam ediyor.

metrogarden asansor 3Havaların da soğumaya başlamasıyla özellikle hafta sonları yoğunluk yaşanan AVM’de bebek arabaları ve çocuklarıyla asansörlerin önünde dakikalarca sıra bekleyen müşteriler Metrogarden AVM’nin bu insan aklıyla adeta dalga geçen uygulama yüzünden müşteri kaybedeceğini söylüyor. Birçok AVM’de olduğu gibi en üst katında yiyecek ve içecek ile oyun alanlarının bulunduğu Metrogarden’de bu alanlara ulaşmak ister biri başka uçta, diğeri başka uçta olan döner merdivenlerle olsun isterse gelmek bilmeyen ve her geldiğinde dolu olan asansörleri beklemekle olsun tam bir eziyet ve işkenceye dönüşüyor.

metrogarden asansor 2Stres atmak için ailesiyle dışarı çıkan vatandaş, bu gibi sözde akıllıca uygulamalar yüzünden evine sinir küpü olmuş vaziyette dönebiliyor. Konuyla ilgili olarak görüşlerine başvurduğumuz bazı Tüketici Hakem Heyeti yetkilileri, AVM’lerin insanca yaşam alanlarını kolay kılmak gibi yükümlülükleri olduğunu ifade ediyor ve ekliyor; “Vatandaşı bütün alanları gezmeye mecbur bırakan yol ve yöntemler, kabul edilemez.”

Reklamı Geç