Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MEVLÜT ORUÇOĞLU GEYİKLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI GÖREVİNE BAŞLADI..

Bölgemizin tanınmış işadamlarından Oruçoğlu

Bölgemizin tanınmış işadamlarından Oruçoğlu Ailesi’nin önde gelen ismi Mevlüt Oruçoğlu, mazbatasını alarak; 31 Mart yerel seçimlerinde büyük başarıyla kazandığı Çanakkale Geyikli Belediye Başkanlığı görevine başladı.

İstanbul’un Ümraniye, Ömerli ve Şile gibi bölgelerinin tanınmış ailelerinden Oruçoğlu Ailesi’nin önde gelen ismi, genç işadamı Mevlüt Oruçoğlu, artık Çanakkale Geyikli Belediye Başkanı. 31 Mart yerel seçimlerinde Ak Parti’den aday gösterildiği Geyikli Belediye Başkanlığı görevini kazanan Mevlüt Oruçoğlu, bugün mazbatasını alarak hizmete başladı. Geyikli Belediyesi önünde düzenlenen törenin ardından eski başkan CHP’li Ercan Yılmaz’dan görevi teslim alan yeni başkan Mevlüt Oruçoğlu, tebrikleri kabul etti.

Törende Geyikli halkına bir teşekkür konuşması yapan Başkan Mevlüt Oruçoğlu; “Kazanan Geyikli halkımız olacak. Şimdi hizmet zamanı. Bizi bu göreve layık gören herkese teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra hiç durmadan ivedi bir şekilde projelerimizi gerçekleştirmek için çalışmaya başlayacağız. Meclis üyelerimiz ile birlikte bu saatten sonra Geyikli için elimizden geleni yapacağız” dedi. Devir teslim törenine Ezine AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Uysal, Ezine Belediye Başkanı AK Partili Güray Yüksel ile meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Reklamı Geç