Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP A. ADAYI SABRİ ŞENEL’E İSTANBUL’DAN DESTEK VE SEVGİ SELİ…

Adaylarını belirlemek maksadıyla; internet

Adaylarını belirlemek maksadıyla; internet üzerinden ve SMS yöntemiyle temayül yoklaması yapan MHP’de, 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Sabri Şenel’e İstanbullulardan sevgi seline dönüşen yoğun bir destek geldiği konuşuluyor.

sabrsnladytm27 Haziran seçimlerine yoğunlaşan siyasi partiler, adaylarını belirlemek için son düzlüğe girmiş bulunmakta. 7 Nisan günü aday listelerini YSK’ya bildirecek olan partiler, son çalışmalarını bu hafta sonu tamamlayacak. Adaylarını belirlemek amacıyla internet üzerinden ve SMS yöntemiyle temayül yoklaması yapan MHP’nin bu sürpriz çalışması tabanda olumlu karşılık buldu.

sabrsnladytm7Türkiye genelinde olduğu gibi İstanbul’daki bir çok adayın da bu yöntemle öne çıktığı konuşuluyor. MHP’nin temayül yoklamasıyla öne çıkan aday isimlerinin başında ise 1. Bölge Aday Adayı Sabri Şenel’in yoğun bir destek topladığı öne sürülüyor.

sabrsnladytm3Üsküdar’dan Ümraniye’ye, Çekmeköy’den Sancaktepe, Sultanbeyli, Kartal, Maltepe, Pendik ve Tuzla’ya kadar Anadolu yakasının tüm ilçelerinde ülkücü camia ve MHP tabanı başta olmak üzere; kamuoyu tarafından da yakından tanınan ve sevilen eğitimci işadamı Sabri Şenel’in temayül yoklamasında topladığı bu ilgi ve destekle parti üst yönetiminin de dikkatini çektiği yönünde parti içinden bilgiler geliyor.

sabrsnladytm6MHP 1. Bölge Aday Adayı Sabri Şenel’in geçmiş siyasi yaşamı boyunca girdiği her seçimde partisinin oyunu kat be kat artırdığına işaret eden partililer, bugüne kadar sürekli bedel ödeyen Şenel’in artık TBMM’de sessiz çoğunluğun sesi olmasını istediklerini dile getiriyor. Şenel’e bunun için destek verdiklerini ifade eden bir çok partili, “O her zaman içimizden biri oldu. Çarşıda, sokakta, iyi günde, kötü günde her zaman yanımızda Sabri Şenel’i gördük” diyor. Partililer, aday belirleyen üst yönetimin halkın ve tabanın içinden gelen Sabri Şenel gibi isimlere önem vermesini istiyor…

sabrsnladytm5

sabrsnladytm4

sabrsnladytm1

Reklamı Geç