Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP ÇEKMEKÖY TEŞKİLATI ERDİNÇ ERTUĞRUL İLE DEVAM..

Olağan genel kurul toplantısını

Olağan genel kurul toplantısını Taşdelen Turgut Özal Kültür Merkezi’nde gerçekleştiren MHP Çekmeköy Teşkilatı, mevcut başkan Erdinç Ertuğrul’u yeniden seçerek devam kararı verdi.

mhpcekerdkn4MHP Çekmeköy İlçe Teşkilatı, kongresini coşkulu bir katılımla gerçekleştirdi. Taşdelen Turgut Özal Kültür Merkezi’ndeki kongreye MHP İl Yöneticisi Berat Yılmazel ve Ümraniye eski ilçe başkanı ve milletvekili adayı Sabri Şenel’in yanı sıra çok sayıda partili katıldı. İki listenin yarıştığı kongrede Mustafa Koç’un 116 oy alan listesine karşılık mevcut başkan Erdinç Ertuğrul’un listesi 186 oy alarak yeniden seçildi.

mhpcekerdkn2Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlayan kongrede bir konuşma yapan Başkan Erdinç Ertuğrul, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Çekmeköy’de kısa zamanda büyük işler yaptıklarına değinen Ertuğrul, yeni dönemde daha önemli çalışmaları yine teşkilatı ile birlikte yapmaya devam edeceklerini kaydetti. Konuşmasında ülkü şehitlerini sık sık anan Ertuğrul, sözlerini Mehmet Akif’in dizeleri tamamladı. Diğer aday Mustafa Koç da bir konuşma yaparak, MHP bayrağını daha yükseklere taşımak için delegeden destek istedi.

mhpcekerdkn1302 delegenin oy kullandığı ilçe başkanlığı seçiminde 186 oy alan Erdinç Ertuğrul yeniden seçilerek güven tazeledi. Kongre sonunda bir teşekkür konuşması yapan Ertuğrul, yeni dönemde çok daha etkin ve çok daha faal bir ilçe yönetimi ile gece gündüz demeden 7/24 sahada olacaklarını ifade etti.

mhpcekerdkn3

Reklamı Geç