Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP İL BAŞKANI KARATAŞ; SERT AÇIKLAMALARDA BULUNDU..

Ülke gündemi Ankara’daki hain

Ülke gündemi Ankara’daki hain katliam haberiyle sarsılırken İstanbul 1. bölgenin muhtarları, STK temsilcileri ve yerel basınıyla buluşan MHP il yönetimi sert açıklamalarda bulundu.

mhpstkmht3366 muhtar, sivil toplum kuruluşu, yerel gazeteciler ve meslek kuruluşları MHP İstanbul İl Başkanlığı’nın düzenlediği genişletilmiş istişare toplantısında bir araya geldi. Ümraniye Trabzon Park’ta yapılan ve milletvekili adaylarının da katıldığı toplantıda MHP İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş önemli açıklamalar yaptı. Karataş, parti olarak 7 Haziran’dan sonra nelere hayır dediklerini tek tek anlattı.

mhpstkmht2“Bir siyasi partiye 3 teklif geliyor ve bu üç teklifin adı da seçim ile ilgili ise bu üç teklife hayır demek doğru mudur? Değil midir?” diyen Karataş; “Türkiye güvenlikle ilgili sorunlar yaşarken Milliyetçi Hareket’e yapılan teklifi hepiniz biliyorsunuz. Geçici hükümete üç üye verir misiniz? Hayır. Azınlık hükümeti kurarsak meclise gelip bizimle ilgili oylamaya katılır mısınız? Hayır. Meclisi toparlayıp erken seçim için karar almakta bize destek verir misiniz? Hayır. Bu üç hayır niçin söylenmiştir? Türkiye’de erken seçime ihtiyaç olmadığı için söylenmiştir. Erken seçim istememek ne demektir? Milletimizin oyları ile belirlenmiş olan sonuca riayet edilmesi gerektiği söylenmiştir. O sandıklardan tek başına bir iktidar çıkmadıysa millet başka siyasi partilerle ortak hükümet kurun talimatı vermiştir. Buna uymaktan başka çare yoktur” dedi.

mhpstkmht4İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, Milliyetçi Hareket Partisi’nin huysuz, uyumsuz, barışçıl olmayan, siyaseten birliktelik yapılamayacak bir siyasi partiymiş gibi toplumda gösterilmek istenmesine müsaade etmeyeceklerinin altını çizdi. 13 yıldır iktidarda olan Ak Parti’nin günü birlik heveslerle devleti yönettiğini söyleyen Karataş; “Çözüm sürecinin getirisi olmadığı için şimdi bizim tarlada gezinmeye başlıyorlar. Türk Milliyetçisi kesiliyorlar, vatansever, vatanperver oluyorlar. Her güne göre, anketlerin söylediğine göre popülist bir yaklaşımla politikalarını belirliyor, değiştiriyorlar. Halbuki bu ülke günü birlik heveslerle yönetilemeyecek kadar büyük bir ülkedir” dedi.

Toplantıya katılan teşkilat üyelerine çağrıda bulunan İl Başkanı Karataş, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçim sonrası aldığı kararları soranlara söylenecek tek bir söz var. Sokaktakinin, kahvedekinin, okuldakinin de kendini seçkin sayanların da anlayacağı bir dil vardır. Hükümeti kurdurmayan da alçaktır, Türkiye’yi seçime götüren de” açıklaması yaptı. Karataş, aralarına fitne zehrinin sokulmaya çalışıldığının, sanki partinin oylarının düşmüş gibi gösterilmeye çalışıldığını açıkladı ve partililere seslendi; “Türkiye’de ne değişti ki Milliyetçi Hareket Partisi’nin oyu düşsün?” dedi.

MHP İl Başkanı Bülent Karataş, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Ankara’daki terör saldırısının ardından siyasi liderleri görüşmeye çağırmasına da tepki gösterdi. “Bugün herkes diyor ki, Devlet Bahçeli yine hayır dedi. Terörü Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi mi gerçekleştiriyor da onları utanmadan çağırıyorsun? Emniyet senin elinde, silahlı güçler, hukuk ve adalet senin elinde. Milliyetçi Ülkücü Camia ile koalisyon mu yapmışsın? İçişleri bakanı mı Milliyetçi Hareket Partisi’nden, Milli Savunma Bakanı mı Milliyetçi Hareket Partisi’nden, Adalet Bakanı mı Milliyetçi Hareket Partisi’nden, Mit Müsteşarlığı mı Milliyetçi Hareket Partisi’nin elinde mi ki çağırıyorsun? Sizinle bir araya gelerek mi biz terörün karşısında duracağız. Milliyetçi Ülkücü Camia Başbakan’ın karşısında oturarak mı teröre karşı olduğunu ifade edecek” açıklaması yaptı.

mhpstkmht5Konuşmaların ardından 1. bölge milletvekili adayları katılımcılara tanıtıldı. İstanbul 1. bölgenin sevilen adaylarından Sabri Şenel’e partililerin yoğun ilgisi vardı.

 

 

Reklamı Geç