Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARINDAN ÇEKMEKÖY ÇIKARMASI..

Her gün başka bir

Her gün başka bir ilçede seçmen taraması yapan MHP adayları saha etkinliklerini her geçen gün artırıyor. Çekmeköy’de yoğun ilgi ve destek sözleriyle karşılanan MHP adayları ilçeden mutlu ayrıldılar.

mhpsahaetkin67 Haziran seçimlerine sıkı bir şekilde hazırlanan Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili adayları, Anadolu yakasında her gün başka bir ilçede seçmen taraması yapıyor ve vatandaşla bir araya gelerek destek istiyor. Önceki gün Beykoz’da esnaf ziyaretleri yapan MHP adayları bugün de Çekmeköy’de adeta gövde gösterisi yaptı.

mhpsahaetkin5MHP İlçe Başkanı Erdinç Ertuğrul’un organize ettiği saha çalışmasında; Şahinbey Caddesi’nde yüzlerce esnafı ziyaret eden MHP adayları, Taşdelen’de seçmen iletişim merkezinin açılışını yaptı ve yine bölgede vatandaşlarla bir araya gelerek 7 Haziran için destek istediler.

mhpsahaetkin4Esnaf ziyaretlerinde işlerinin iyi gitmediğini anlatan bir çok esnaf, iş yapamamaktan ve her geçen gün artan vergi yükünden şikayetçi olduklarını dile getirdiler. Ülkede artan fiyatlara rağmen enflasyon rakamlarının nasıl oluyor da düştüğüne anlam veremediklerini kaydeden vekil adayları, esnafın yükselen fiyatlar karşısında iş yapamadığını söylediler.

mhpsahaetkin3Çekmeköy’den oldukça memnun ayrılan MHP adayları gördükleri ilgi karşısında son derece mutlu oldular. Seçmen İletişim Merkezi’nin vatandaşın her türlü derdi ve sorununun dinleneceği ve çözüm üretileceği adres olacağını kaydeden İlçe Başkanı Erdinç Ertuğrul, “Vatandaşımız geçmiş 12 yıllık Ak Parti iktidarı döneminde artık tüm gerçekleri gördü ve çoluk çocuğunun geleceği için milliyetçi hareket kadrolarını tercih edeceğini gösterdi. Milliyetçi Hareket Kadroları, geçmişte olduğu gibi bugün ve yarın da bu ülkenin bölünmez bütünlüğünün teminatı ve huzur ile güvenin tek adresi olmaya devam edecekti” şeklinde konuştu.

mhpsahaetkin2

mhpsahaetkin1

Reklamı Geç