Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP TEŞKİLATI’NDAN ÜMRANİYE ESNAF ODASI’NA ZİYARET..

Geçtiğimiz günlerde MHP İlçe

Geçtiğimiz günlerde MHP İlçe Başkanı Adnan Çakıroğlu ile partili heyeti ağırlayan Ümraniye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Özdil, esnaf sorunları ve beklentilerini bir kez daha dile getirdi.

Ümraniye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Özdil, esnafın sorun, istek ve taleplerini aktarmaya devam ediyor. İktidarından muhalefetine tüm siyasi partileri ağırlayan Başkan Özdil, “Biz esnafsporuz. Esnafımızın derdini, istek ve taleplerimizi çözecek ve giderecek herkes başımızın tacıdır” demeye devam ediyor. Ziyaretler kapsamında geçtiğimiz günlerde Ümraniye İlçe Başkanı Adnan Çakıroğlu ve ilçe yöneticilerini ağırlayan Başkan Mehmet Özdil, bir kez daha esnafın durumunu masaya yatırdı ve Oda olarak yapmış oldukları hizmet ve faaliyetleri değerlendirdi.

Türkiye’de ilkleri gerçekleştiren bir Oda olmaktan gurur duyduklarını kaydeden Özdil, “Aidatları esnafımızın lehine düşürdük. Vergi ve stopajların düşürülmesi için mücadelemiz devam ediyor. Odamızın daha önceki yönetim tarafından adeta gasp edilen mülklerini almak için başlattığımız hukuk mücadelesi esnafımızın lehine bir şekilde sonuçlanmaya devam ediyor. Bu konuda esnafımızın müjdeli güzel haberler alması çok yakın gözüküyor. Esnaf arasında ticari bağların güçlenmesi için indirim anlaşmaları yapıyoruz. Esnaf çocuklarımıza burslarımız devam ediyor. Sosyal ve kültürel alanda çalışmalarımız oluyor” dedi.

MHP İlçe Başkanı Adnan Çakıroğlu’da yaptığı konuşmada; “Sizin hemen hemen aynı dönemlerde göreve gelmiştik. O günden bugüne çalışmalarınızı yakinen takip ediyoruz. Esnafımız için güzel işler yaptığınızı görüyoruz. Bizler de siyasiler olarak esnafımızın talep ve beklentilerine çözüm noktasında yardımcı olabilmek adına üzerimize düşeni yapmaya hazırız” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç