Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MİLLETÇE ALKIŞLIYORUZ MİTİNGİNDE KARTAL MEYDANI ÇINLADI..

7 Haziran’a doğru seçim

7 Haziran’a doğru seçim startını Kartal’da düzenlenen “Milletçe Alkışlıyoruz” mitingiyle veren CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu; “Bu alkış laikliğe, demokrasiye ve cumhuriyete zulmeden zihniyeti protesto alkışıdır” dedi.

chpkart1CHP, seçim maratonunu Kartal’dan başlattı. Kartal’da düzenlenen “Milletçe Alkışlıyoruz” mitingine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul milletvekili adayları, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, ilçe başkanları ve binlerce partili katıldı. Sahneye eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte çıkan Kemal Kılıçdaroğlu, partilileri selamladı. Partililere “Korkmayın, yılmayın, sinmeyin” diye seslenen Kılçdaroğlu, “Arkanızda kabadayılıktan, zalimlikten, baskıcılıktan, yasakçılıktan ayrımcılıktan uzak bir anlayışın temsilcisi CHP var” ifadelerini kullandı.

chpkart9Miting programı kapsamında ilk olarak CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın konuştu. “Merhaba Kartal, merhaba İstanbul, merhaba Türkiye” diyerek sözlerine başlayan Karayalçın, Kılıçdaroğlu’na ilk mitingi Kartal’da yaptığı için teşekkür etti. “Ak Parti’ye güle güle, Cumhuriyet Halk Partisi’ne merhaba demek için buradayız” diyen Karayalçın, mitinge gelen CHP’lilere teşekkür etti.

chpkart4CHP’liler sık sık alkışlarla Ak Parti’yi protesto etti. Karayalçın’ın konuşmasının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu “Başbakan Kemal” tezahüratları eşliğinde kürsüye çıktı. “Sevgili vatandaşlarım, güzel bir gündeyiz, İstanbul’dayız. İstanbul’dan bütün Türkiye’ye, Hakkari’den Tekirdağ’a, Kırklareli’ne, Rize’den Muğla’ya bütün Türkiye’ye selam olsun” diyen Kılıçdaroğlu şöyle konuştu:

chpkart2“Bugün buraya ülkemizde siyasi, hukuki değerlerindeki yozlaşmayı haykırmak için geldik. Ülkemizde kol gezen yoksulluk, yolsuzluk, işsizlik ve vicdansızlık karşısında eğilmeyeceğimizi haykırmak için geldik. Milletin millete arasını açan zihniyeti milletçe reddettiğimiz haykırmak için geldik. Bugün buraya ülkemizde egemen olan sorumsuzluğu, savurganlığı, saldırganlığı tahttan indireceğimizi haykırmak için geldik.

chpkart5Türkiye’yi yaşanmak bir ülke haline getirenlere ‘kalkın oradan o koltuğa millet oturacak’ demek için geldik. Bugün milletçe büyük bir alkışı başlatmak için geldik. Bu alkış hakka, hukuka ve ekonomiye, özgürlüğe barışa ve adalete, laikliğe, demokrasiye ve cumhuriyete zulmeden zihniyeti protesto alkışıdır. Bu alkış kısa sürede bir çığ gibi büyüyerek bütün ülkeye yayılacak toplumsal haykırıştır. Bu alkış Türkiye’yi yaşanmak bir hale getirenlere meydan okumadır. Haydi milletçe alkışlıyoruz, avuçlarımız patlarcasına alkışlıyoruz.

chpkart8Bütün yurttaşlarıma sesleniyorum öğretmen, öğrenci, emekli, çalışan, işveren, esnaf, çiftçi, toplumun her kesimine sesleniyorum ve bir şeyi Kartal meydanından açık yüreklilikle ifade ediyorum. Korkmayın, yılmayın, sinmeyin. Yine söylüyorum, bütün vatandaşlarıma söylüyorum korkmayın, yılmayın, sinmeyin. Çünkü yanınızda cumhuriyetle yaşıt CHP var korkmayın, yılmayın sinmeyin.

chpkart3Kabadayılıktan, zalimlikten, zorbalıktan, yasadışından, talandan, baskıcılıktan, yasakçılıktan, ayrımcılıktan uzak bir anlayışın temsilcisi CHP var. Onun için diyoruz korkmayın, yılmayın. Cesur olun CHP var. Ekonomik refahı yalnızca bir kesim için değil, ülke genelinde herkesin nasipleneceği şekilde paylaştırmayı hedef edinmiş bir anlayışın temsilcisi CHP var. Onun için diyoruz korkmayın, yılmayın, sinmeyin, yürekli olun. Yoksulluğu ve işsizliği ülkenin en hayati meselelerinin başında gören bir anlayışın temsilcisi var, CHP var. O nedenle diyoruz korkmayın, yılmayın, sinmeyin. Tekrar ediyorum. Korkmayın, yılmayın, sinmeyin. Milletçe hesabını soracağız. Geliyoruz milletçe geliyoruz az kaldı.

chpkart7Yaşanacak bir Türkiye hepimizin özlemidir. Hepimizin beraber yaşadığı bir Türkiye hepimizin özlemidir. Barış içinde yaşayacağımız bir Türkiye hepimizin özlemidir. Ayın 19’unda Pazar günü Ankara’da yaşanacak bir Türkiye programını açacağız. Yaşanacak bir Türkiye programını açacağız. Çözümlerimiz orada. Bütün çözümleri ayrıntılarıyla anlatacağım. 77 milyon yurttaşımın emin olmasını isterim, size söylediğim, vaat ettiğim her şeyin kuruşu kuruşuna maliyetinin hesaplandığını bilmenizi isterim. Ben maliyeciyim, hesap uzmanıyım neyin ne olduğunu, paranın nasıl toplandığını, nasıl harcandığını en iyi bilen kişiyim. Arzu eden varsa, bilmiyor birisi diyorsa onunla da onun arzu ettiği yerde tartışmaya hazırım.

chpkart10Yaşanacak bir Türkiye toplantısına, bildirgemizi açıklayacağız ayın 19’unda Ankara’da. Tümünüz davetlisiniz, tümünüzü bekliyorum. Gelin oraya yaşanacak bir Türkiye’nin temellerini beraber atalım. Yaşanacak bir Türkiye bizlerin, sizlerin ve bu milletin eseri olacaktır. Hepinizi sevgiyle selamlıyorum, saygıyla selamlıyorum, muhabbetle selamlıyorum. Hepinizi, televizyonları başında bizi izleyen bütün yurttaşlarımı kucaklıyorum. Bize inanın, bize güvenin, Türkiye’yi kendi bölgesinde onurlu, dik duran bir ülke yapacağız. Sorunlarını çözen bir ülke yapacağız sözümüz sözdür. Söz namustur.”

 

Reklamı Geç