Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MİLLETVEKİLİ ADAYLIĞI, BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI SORULARINA..

Her sene olduğu gibi

Her sene olduğu gibi bu yıl da gazeteciler günü vesilesi ile bölgenin yerel basın mensuplarıyla biraraya gelerek gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan geçtiğimiz 2014 ve 2019 yerel seçimlerinde CHP ve Millet İttifakı’nın Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım, siyaset gündemine dair önemli açıklamalar yaptı. Milletvekili adaylığı ya da yeniden belediye başkan adaylığı yönündeki sorulara açık ve net yanıtlar veren Yıldırım, “Arkadaşlar memleketin hali ortada. Ülkemize ve milletimize hizmet için ille de makam, mevki gerekmez. Millet İttifakı ve partim CHP’nin iktidarı için şahsıma verilecek her türlü görev ve sorumluluğu yerine getirmeye hazırım” şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz 2014 ve 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde CHP ve Millet İttifakı’nın Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım, her yıl olduğu gibi bu sene de gazeteciler günü vesilesi ile bölgenin yerel basın mensupları ile biraraya gelerek gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Sahada alın teri döken gazetecilerin gününü kutlayan Seyfettin Yıldırım, “Sizlerle birlikte bu şehrin sokaklarında emek sarf etmekten mutluluk duyuyorum. Bu akşam da davetimize icabet eden siz emekçi gazeteci dostlarıma teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Sohbet ortamındaki akşam yemeğinde basın mensuplarının siyaset gündemine ilişkin sorularını yanıtlayan Seyfettin Yıldırım, 2023 seçimlerinin önemine vurgu yaptı. Türkiye’de 14 Mayıs 1950 dönemi öncesine benzer bir ortam oluştuğunu ifade eden Yıldırım, “O zaman 2. Dünya Savaşı’nın getirdiği zaruretler vardı şimdi ise tamamen bir keyfiyet var. Tek adam yönetimi ve parti rejimi dönemi ekonomik ve sosyal manada ülkemizi her geçen gün daha da kötüye götürüyor. 2023 seçimleri bu gidişata dur diyecek önemli bir çıkış olacak, Millet İttifakı iktidarında güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçişle Türkiye yeni bir ivme yakalayacaktır” dedi.

İki seçim kaybetmesine rağmen sürekli sahada olması ve siyasetten hiç kopmadan çalışmalarını sürdürmesine ilişkin kamuoyunda kendisi hakkında oluşan ‘milletvekili adaylığı’ ya da ‘yeniden belediye başkan adaylığı’ gibi beklentilere yönelik sorulara da yanıt veren Seyfettin Yıldırım, “Arkadaşlar hepimiz bu memlekette yaşıyoruz ve memleketin hali ortada. Bizler vatansever insanlarız. Ülkemize ve milletimize hizmet için ille de makam mevki gerekmez. Kaldı ki bizim makam ve mevkilere de çok şükür ihtiyacımız yok. Güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçiş yolunda Millet İttifakı ve partim CHP’nin iktidara gelmesi için şahsıma verilecek her türlü görev ve sorumluluğu yerine getirmeye hazırım. Önemli olan Türkiye’nin düzlüğe çıkması, insanlarımızın bu darboğazdan kurtulması” dedi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Helalleşme’ çıkışını çok önemli bulduğunu kaydeden Seyfettin Yıldırım, “Bizler de sahadaki çalışmalarımızda ve vatandaşla olan temaslarımızda bu gibi açılımların önemini bizatihi yaşıyoruz. Gittiğimiz her yerde şunu çok açık şekilde görüyoruz; yeter söz milletin demeye hazırlanan halkımız büyük bir değişimden yana. Millet İttifakı iktidarına inancımız tam” şeklinde konuştu. Yerel basın buluşmasında daha sonra gazeteciler meslek hayatı ve yerel gündeme ilişkin çeşitli değerlendirmelerde bulundular.

Reklamı Geç