Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MİMAR İSA YAVUZ’DAN ÇEKMEKÖY İÇİN SÜRPRİZ ÇIKIŞ…

31 Mart seçimlerini Çekmeköy’de

31 Mart seçimlerini Çekmeköy’de Seyfettin Yıldırım ile kazanmanın tam zamanı olduğunu vurgulayan Cumhuriyet Halk Partisi’nin genç ve dinamik ismi Mimar İsa Yavuz, “Partim ya da belediye başkan adayımızın şahsıma vereceği her türlü görev ve sorumluluğu almaya ve değil elimi bedenimi taşın altına koymaya hazırım. Çekmeköy’de mülkiyeti şahsıma ait 3 ayrı ofisimi seçim bürosu yapmak ve giydirilmiş 3 araçla partimin seçim kazanması için sahaya inmek için görev bekliyorum” dedi.

Çekmeköy siyasetinin önde gelen tanınmış isimlerinden Mimar İsa Yavuz, 31 Mart seçimlerine ilişkin gazetemize önemli açıklamalar yaptı. Genç ve dinamik kişiliği ile Cumhuriyet Halk Partisi tabanının dikkat çeken ismi İsa Yavuz, ekonomik kriz başta olmak üzere ülkemizin içerisinde bulunduğu konjonktörü hatırlatarak; “31 Mart’ta İstanbul’da Sayın Ekrem İmamoğlu ile ve Çekmeköy’de Sayın Seyfettin Yıldırım ile seçim almak işten bile değil. Halkımız bunaldı. Milletimiz daraldı. Ak Parti seçmeni bile oy verecek parti arıyor. Cumhuriyetin temel taşlarını koyan Yüce Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurucusu olduğu Cumhuriyet Halk Partisi, 31 Mart’ta yüzyılın çıkışını yapacak ve 2023’e Cumhuriyetin gerçek değerlerini koruyarak gireceğimiz. Yeter ki sahada planlı, programlı olalım. Ekip ruhu ile hareket edelim ve doğru projelerle vatandaşın karşısına çıkıp kendimizi anlatmayı başarabilelim” dedi.

Partisinin saha çalışmalarına etkin katkılarda bulunmaya hazır olduğunu, bunun için de partisi ya da belediye başkan adayı tarafından verilecek her türlü görev ve sorumluluğu seve seve alacağını kaydeden Mimar İsa Yavuz, “Belediye meclis üyeliği için şahsen bir talep açmadım lakin bu yönde de verilecek her türlü görev benim için onur olacaktır. Çekmeköy’ümüzün gelecek 5 yılını planlarken bir mimar olarak partimin ve yaşadığımız kentin hizmetkarı olmak benim için şereftir” dedi. Yavuz, seçim çalışmalarına şahsına ait 3 ayrı ofisi seçim bürosu yaparak ve giydirilmiş 3 aracı tahsis ederek katkı sunabileceğini ve ekonomik her türlü desteğe hazır olduğunu sözlerine ekledi.

Reklamı Geç