Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MODİFİYE ARAÇ TUTKUNLARI ÇEKMEKÖY’DE BULUŞTU..

Hafta sonu oldukça farklı

Hafta sonu oldukça farklı ve sıradışı bir etkinliğe ev sahipliği yapan Çekmeköy, yüzlerce modifiye araç tutkununu ağırladı. Ömerli’den sonra ikincisi şehir merkezinde düzenlenen Çekmeköy Car Fest 2019, yüksek adrenalinli bir gün yaşattı.

Yüzlerce modifiye araç tutkunu, Çekmeköy Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Car Fest 2019’da bir araya geldi. Rengarenk araçlarını sergileyen ve birinci olabilmek için yarışan araç sahipleri, alanda düzenlenen Ersan Er konseriyle de müzik şöleni yaşadı. Kenan Sağdıç isimli modifiye tutkununa ait aracın birincilik ödülü aldığı festivale katılan yüzlerce araç hem renkleri, hem teknik donanımları, hem de ses sistemleriyle görücüye çıktı. Araçlardan yükselen müzik sesleriyle kendinden geçen araç sahipleri ve arkadaşları, oyun oynayıp halay çekmeyi de ihmal etmedi.

Alanda verilen konserin ardından jüri, festivale katılan araçları “güzellik”, “ticari güzellik” ve “basıklık” kategorilerinde değerlendirdi. “Ticari güzellik yarışması” ve “basıklık yarışması” kategorisinde de ödüllerin dağıtılmasının ardından, bazı araçlarla “drift gösterisi” ve “ses şovu” yapıldı.

Çekmeköy Spor Kompleksi’nin yanı başındaki eski Ulus Pazarı alanında kurulan festival alanında oluşturulan trafiğe kapalı alanda sıkı güvenlik önlemleri altında drift şov da yapıldı. Modifiye tutkunları, kendilerine karşı olumsuz bir algının olduğunu öne sürerek, akıllardakinin aksine yüksek hıza ve tehlikeli sürüşe karşı olduklarını söylediler.

Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sırmacı’nın katılarak birinciye ödülünü takdim ettiği etkinlikte aracıyla görsel birincilik ödülünü kazanan Kenan Sağdıç, “Bu bizim yaşam biçimimiz olmuş. Ama en azından kötü alışkanlıklardan uzak duruyoruz. Devlet büyüklerimizden de istiyoruz ki bizi biraz rahat bıraksınlar. Kimseyi rahatsız etmiyoruz, görselliğe önem veriyoruz. Biz bu işi seviyoruz, bu işten ekmek kazanıyoruz” dedi.

Reklamı Geç