Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MODOKO AİLESİ BOĞAZ MANZARALI İFTARDA BULUŞTU..

Sosyal ve kültürel faaliyetlere

Sosyal ve kültürel faaliyetlere ağırlık vererek üyeleri arasındaki dostluk ve kaynaşma duygularını sürekli pekiştiren MODOKO, düzenlediği iftar yemeğinde ne kadar büyük bir aile olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

modokoiftar8Mobilya’nın Başkenti MODOKO, geleneksel iftar programını bu yıl da İstanbul Boğazı’nın eşsiz terası Cemile Sultan Korusu’nda gerçekleştirdi. Yoğun katılımın yaşandığı davette mobilya sektörünün önde gelen işadamları ve aileleri, sema gösterileri eşliğinde bir arada olmanın mutluluğunu paylaştı.

modokoiftar6Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Karataş ve SGM Müdürü Coşkun Bilgili’nin de katıldığı iftarda yüzlerce davetli, Üsküdar Kandilli’nin zirvesinde, Cemile Sultan Korusu’nun eşsiz manzarasıyla iftarını gerçekleştirmenin huzurunu yaşadı.

modokoiftar2İftar yemeğinin ardından bir selamlama konuşması yapan Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Özçelik, kuruluşundan bugüne her geçen gün kalite çıtasını yükselten MODOKO üyelerine teşekkür etti. MODOKO’nun kurucuları ve geçmişten bugüne hizmeti geçen tüm yöneticilerine de teşekkür eden Başkan Özçelik; “Bu büyük aileyi güçlü kılan birlik ve beraberlikten asla kopmayalım” şeklinde konuştu.

modokoiftar3Ramazan ayının önemine de vurgu yapan Özçelik; “MODOKO, sektörde her geçen gün kendini yenileyen, geliştiren ve kurulduğu günden bugüne tüketicilere güven veren örnek bir kuruluş olmuştur. Yaklaşık 40 yıldır emin adımlarla yürüyen MODOKO’yu dünya standartlarına taşımaya devam ediyoruz” dedi.

modokoiftar5

modokoiftar4

modokoiftar7

modokoiftar1

 

Reklamı Geç