Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MODOKO BAŞKANI ÖZÇELİK; “KARARLILIKLA DEVAM” MESAJI VERDİ..

Kişiye özel tasarımın adresi

Kişiye özel tasarımın adresi Modoko, Yönetim Kurulu Başkanı  İ. Ethem Özçelik başkanlığında geçtiğimiz hafta toplanan Genel Kurul’da 2015 yılının resmi bilanço ve faaliyet raporu üyelere ibra edildi.

modoko oybirlgi 4Genel kurulda Modoko’nun imar, bakım ve onarım çalışmaları olmak üzere, çeşitli kurum ve kuruluşlarla yaptıkları protokoller, reklam ve tanıtım faaliyetlerin, bilanço hesaplamaları üyelere sunuldu. Genel kurulda oy birliği ile kabul edilen rapor ile ilgili olarak konuşan Başkan Ethem Özçelik ‘Yönetim Kurulumuzun aldığı karar doğrultusunda, değerli genel kurul üyelerimizle birlikte, Modoko’nun reklam-tanıtım, ekonomik ve idari olarak ne durumda olduğunu görebilmeleri ve kapsamlı olarak bilgilenmelerini sağlamak amacıyla kongre faaliyet raporunu, genel kurulumuzdan günler öncesinde bütün paydaşlarımızla paylaştık. Kongre Salonu’nda sağlıklı bir şekilde incelenmesi çok zor olan bilanço ve gelir gider durumlarını inceleyen üyelerimiz, oy birliği ile raporumuzu onayladılar” dedi.

modoko oybirlgi 7“Yönetim Kurulu olarak tarafımıza verilmiş görevi, bilgi, birikim ve tecrübelerimiz ile birlikte üyelerimizin destekleriyle en azami gayret ve fedakârlıkla yapmaya çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz” diyerek sözlerine devam eden Başkan Özçelik; “Bunun onur ve gururunu yaşıyoruz. Bundan sonra da aynı özen ve titizlikle, Modoko’nun imaj ve marka değerini yükseltmek için vermiş olduğunuz görevi fedakârlık göstererek yerine getireceğimizi bilmenizi isteriz’’ dedi.

modoko oybirlgi 1Modoko Hakkında; 1969’da kurulan Türkiye’nin en seçkin mobilyacılar sitesi Modoko’da 150.000 m2 alanda 350 önemli mağaza bulunmaktadır.  Her tarzda mobilya üreten ve kişiye özel tasarım yapan birçok firmayı da bünyesinde bulundurarak yaşam alanlarını daha ‘özel’ kılan Modoko, doğrudan 5.000, dolaylı olarak 35.000 kişiye istihdam sağlamaktadır.

modoko oybirlgi 5

modoko oybirlgi 2

modoko oybirlgi 3

modoko oybirlgi 6

Reklamı Geç