Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MODOKO ÇOCUKLARA BAYRAM SEVİNCİ YAŞATTI..

Bu yıl Ramazan ayı

Bu yıl Ramazan ayı etkinliklerini çok daha anlamlı bir organizasyona dönüştüren MODOKO, Ramazan ayı bereketini ve huzurunu çocuklarla paylaştı.

Bu Ramazan anlamlı bir çalışmaya imza atan MODOKO, Ümraniye ve Sultanbeyli Kaymakamlıkları işbirliğiyle ihtiyaç sahibi çocuklara giyim yardımı projesi düzenledi. Her yıl işletmeci ve üyelerine vereceği iftar programını bu yıl iptal ederek, harcanacak parayı ihtiyaç sahibi okul çocuklarına giyim çeki olarak dağıttı. MODOKO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Etem Özçelik, “İftar programları için ayrılan bütçenin Modoko Yönetim kurulunca ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtılması kararı aldık, böylece tüm üyelerimiz ve işletmecilerimiz adına bayramda 700 çocuğumuzu giydirmeyi planlıyoruz. ‘Ramazanın bereketini ve huzurunu çocuklarla paylaşıyoruz’ sloganından yola çıkarak başlattığımız bu kampanyanın hayırlara vesile olmasını dileriz” dedi.

Kampanya ile ilgili olarak Modoko Yönetim Kurulu Başkanı İ. Etem Özçelik, Sarıgazi  Kaymakamı Sayın Metin Kubilay’ı makamında ziyaret etti. Sarıgazi Kaymakamı Sayın Metin Kubilay “İlçemize yaptığınız bu katkınız, çocuklarımızı hem karne hediyesi hem de yaklaşan bayram münasebetiyle sevindirdiğiniz için teşekkür ederiz. Sosyal sorumluluk projelerinin daha fazla yapılarak mağduriyetlerin bir nebze giderilmesi bizi mutlu ediyor” dedi.

MODOKO Hakkında

1969’da kurulan Türkiye’nin en seçkin mobilyacılar sitesi, Mobilyanın Başkenti Modoko’da 150.000 m2 alanda 350 mağaza bulunmaktadır.  Her tarzda mobilya üreten ve kişiye özel tasarım yapan birçok firmayı da bünyesinde bulundurarak yaşam alanlarını daha ‘özel’ kılan Modoko, doğrudan 5.000, dolaylı olarak 35.000 kişiye istihdam sağlamaktadır.

Reklamı Geç