Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MODOKO ESNAFI BOĞAZIN EŞSİZ MANZARASINDA RAMAZAN BEREKETİNİ PAYLAŞTI..

Üyeleri arasındaki dostluk ve

Üyeleri arasındaki dostluk ve kaynaşma duygularını sosyal ve kültürel etkinliklerle pekiştiren MODOKO, bu yılki geleneksel iftar yemeğinde de birlik ve beraberlik görüntüsü verdi. İftarda konuşan Başkan Ethem Özçelik; “MODOKO, Türkiye’nin gelişimine ciddi manada katma değer sağlayan ülkemizin yüz akıdır” dedi.

Mobilya’nın Başkenti MODOKO, Ramazan dolayısıyla her yıl verdiği geleneksel iftar yemeğini bu yıl İstanbul Boğazı’nın eşsiz terası Cemile Sultan Korusu’nda gerçekleştirdi. Yoğun katılımın yaşandığı davette mobilya sektörünün önde gelen işadamları ve aileleri, güzel bir İstanbul akşamında mübarek Ramazan ayının coşkusunu paylaştı.

Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan ve Marangozlar Odası Başkanı Suat Yazıcı’nın da katıldığı iftarda yüzlerce davetli, Üsküdar Kandilli’nin zirvesinde, Cemile Sultan Korusu’nun eşsiz manzarasıyla iftarını gerçekleştirmenin huzurunu yaşadı. MODOKO Başkanı Ethem Özçelik, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte davete katılan tüm konuklarıyla yakından ilgilendi.

İftar yemeğinin ardından bir selamlama konuşması yapan MODOKO Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Özçelik, iftar davetine katılımlarından dolayı tüm konuklarına teşekkür etti. MODOKO’nun Türkiye’nin gelişimine ciddi manada katma değer sağlayan önemli bir isim olduğuna işaret eden Başkan Özçelik; “Siz değerli üyelerimizin birlikteliği sayesinde ayakları üzerinde güçlü duran MODOKO, yoluna kararlılıkla devam etmektedir” şeklinde konuştu.

“MODOKO, sektörde her geçen gün kendini yenileyen, geliştiren ve kurulduğu günden bugüne tüketicilere güven veren örnek bir kuruluş olmuştur” diyen Başkan Özçelik; “40 yılı aşkın süredir emin adımlarla yürüyen MODOKO’yu dünya standartlarına taşımaya devam ediyoruz” dedi.

Reklamı Geç