Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MODOKO ESNAFI SOKAK İFTARINDA BULUŞTU..

Pandemi sebebiyle 2 yıl

Pandemi sebebiyle 2 yıl ara verilen yoğun katılımlı sokak iftarları bu sene salgının hafiflemesiyle geri döndü. Mobilyanın başkenti MODOKO da düzenlediği komşuluk iftarında site esnafı ve komşu sitelerin yöneticilerini ağırladı. Davete katılarak esnafı selamlayan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “İyi ki MODOKO var, iyi ki sizler varsınız ve iyi ki bir aradayız” dedi. MODOKO Başkanı koray Çalışkan da, “Birlikteliği özlemişiz” dedi.

MODOKO yönetiminin site esnafı ve komşu sanayi sitelerinin yöneticilerini ağırladığı komşuluk iftarı soğuk havaya rağmen sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşti. MODOKO içerisinde kurulan sokak iftarı binlerce esnafı aynı sofrada buluşturdu. Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Marangozlar Esnaf Odası Başkanı Suat Yazıcı, İMES Başkanı Kemal Akar, KADOSAN Başkanı Erdal Boyacı, Dudulluspor Başkanı Ali Yazlı ve çok sayıda site esnafının katıldığı iftar programı yoğun katılımlı geçti.

İftar öncesi MODOKO esnafını selamlayan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, dayanışma ve paylaşma ayı Ramazan’ın önemine vurgu yaptı. “İyi ki MODOKO var, iyi ki sizler varsınız ve iyi ki bir aradayız” diyen Başkan Yıldırım, yaklaşan mübarek Ramazan Bayramı’nı da tebrik etti.

MODOKO Başkanı Koray Çalışkan da konuşmasında Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’a her zaman yanlarında ve esnafa destek oldukları için teşekkür etti. Çalışkan, “MODOKO Ailesi olarak, pandemi sebebiyle uzun zamandır kalabalık bir şekilde bir araya gelemediğimiz için, bu Ramazan ayında, birliktelik özlemini giderelim istedik. MODOKO’da Belediye Başkanımız, Komşu Site Başkanlarımız, Kurum ve sektör temsilcilerimiz, sevdiğimiz meslektaş, üye, işletmeci ve misafirlerimizle sokak iftarında buluştuk. Havanın hafif soğukluğuna rağmen aile sıcaklığında gerçekleşen davetimize katılımlarından dolayı herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç