Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MODOKO, İBB BAŞKANI İMAMOĞLU’NU AĞIRLADI

İstanbul’un mobilya ihtiyacının yüzde

İstanbul’un mobilya ihtiyacının yüzde 60’ını karşılayan, 40 ülkeye ihracat gerçekleştiren ve haziran ayında son 10 yılın tarihi ziyaretçi rekorunu yaşayan MODOKO, 10 Temmuz Cuma günü İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ve Ümraniye Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı ağırladı. MODOKO Başkanı Koray Çalışkan ve yönetim kurulu üyeleri, MODOKO’nun altyapı sorunlarıyla ilgili görüştüler.

Türkiye’nin “Mobilya Başkenti”, 30 futbol sahası büyüklüğündeki, 150 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulu MODOKO, 350 mağazasıyladoğrudan 5 bin dolaylı olarak da 35 bin kişiye istihdam sağlıyor. İstanbul’un mobilya ihtiyacının yüzde 60’ını karşılayan ve 40 ülkeye ihracat gerçekleştiren MODOKO, düğünlerin başlaması, destek paketi ve yüzde 50 indirim fırsatıyla haziran ayında son 10 yılın tarihi ziyaretçi rekoruna ulaşmıştı. Fabrikasyon kişiye özel mobilyaya, çocuk odasından bahçe takımlarına kadar herkese ve her tarza hitap eden MODOKO, 10 Temmuz Cuma günü İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ve Ümraniye Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı ağırladı. MODOKO Başkanı Koray Çalışkan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ve tüm yönetim kurulunun hazır bulunduğu ziyarette, aynı zamanda İMES, KEYAP, KADOSAN gibi 7 site başkanı da katılım gösterdi.

MODOKO’nun altyapı sorunlarının masaya yatırıldığı ve İmamoğlu ile Yıldırım’dan çözüm sözünün alındığı toplantı için MODOKO Başkanı Koray Çalışkan, “1 Haziran itibariyle devletimizin hayata geçirdiği, ihtiyaçlarınıza göre şekillendirebileceğiniz 4 yeni kredi paketiyle, çok daha rahat mobilya alışverişi için sizleri MODOKO’ya bekliyoruz!’ diyerek yeni bir kampanya başlattık. Tüketiciler için 6 ay ödemesiz, 60 aya kadar vade seçeneklerine karşılık yüzde 50’ye varan indirim fırsatları sunduk. Ay boyunca yaptığımız kampanya ses getirdi ve haziran ayında ziyaretçi sayımızda yaklaşık 2,5 kat bir artış yaşandı.” diyen MODOKO Başkanı Koray Çalışkan, yönetim olarak MODOKO için sürekli yeni girişimlerde bulunduklarını sözlerine ekledi.

Reklamı Geç