Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MODOKO YENİ DÖNEMDE HEDEF ÇITASINI YÜKSELTİYOR..

350 mağaza ve 5

350 mağaza ve 5 bin çalışanıyla yaklaşık 35 bin insanımıza iş ve aş kapısı olan MODOKO, Başkan Etem Özçelik ve yönetiminin başarılı girişimleriyle geleceğe güvenle yürüyor.

modokonet781969 yılından bugüne yaklaşık yarım asrı geride bırakan mobilyanın başkenti MODOKO, son yıllarda yakaladığı yükseliş trendini kararlılıkla sürdürüyor. 152 bin metrekare alan üzerinde 76 bin metrekare imarlı mağazalarıyla saygın markaları bünyesinde toplayan MODOKO, 350 mağazası ve 5 bin çalışanıyla toplamda yaklaşık 35 bin insanımıza iş ve aş kapısı olmaya devam ediyor. MODOKO’nun son yıllarda yakaladığı bu başarı grafiğinin mimarı Başkan Etem Özçelik ve yönetimi de özverili çalışmalarıyla esnaf ve kamuoyunun takdirini topluyor.

modokonet6MODOKO’yu daha güzel bir geleceğe taşımak adına yeniden aday olduğunu gazetemize açıklayan Başkan Etem Özçelik, geçmiş dönemlerde gerçekleştirdikleri hizmetleri özetleyerek yeni döneme ilişkin önemli projelerini değerlendirdi.

modokonet1Bugüne kadar başta MODOKO’nun tanıtımı ve hizmet kalitesinin yükseltilmesi olmak üzere; önemli bir çok projeye imza attıklarını kaydeden Başkan Özçelik; “Bu noktada esnafımızla yakın ilişkiler içerisinde olup, onların her türlü istek ve taleplerine cevap vermeye gayret gösterdik. Kapılarımız esnafımıza ve herkese sonuna kadar açık oldu. Yerel yönetimlerimiz ve sivil toplum kuruluşlarımızla olan irtibatımızı her geçen gün daha da güçlendirdik. Sosyal sorumluluk projelerine destek vererek MODOKO’yu her platformda temsil ettik” dedi.

modokonet2Ümraniye Belediyesi ile gerçekleştirdikleri girişimler neticesinde imar sorununun çözümlenmesiyle MODOKO’yu en az 100 sene sürecek bir rahatlığa kavuşturduklarını ifade eden Başkan Özçelik; “Sitemize kazandırdığımız 42 bin metrekare yeni imarla MODOKO’nun değeri ikiye katlanmış oldu. Yine 3. caddedeki imar sorununu da bu kapsamda köklü bir çözüme kavuşturduk. Esnafımız şimdi rahat bir şekilde mağazasını yeniliyor ve kat çıkarak büyütebiliyor. Sonuçta kazanan MODOKO oluyor” dedi.

modokonet3Bundan sonrası için MODOKO’yu daha güzel bir geleceğe taşımayı hedeflediklerini ifade eden Başkan Özçelik; “Yeni dönemde MODOKO’ya çok daha büyük hizmet ve yatırımlar kazandırmayı planladık. Her şeyden önce MODOKO, mobilyada bir dünya markası olma yolundaki ilerleyişini sürdürecek. Sitemizin 2. sosyal tesislerini modernleştirilerek yenileyeceğiz ve yönetim binamızı oraya taşımak kaydıyla üniversite projemizi hayata geçireceğiz” dedi.

modokonet4Üniversite projesinin açılımını da yapan Başkan Özçelik; “MODOKO’nun dünya standartlarında gelişimini sürdürmesi için 7 bin metrekare alan üzerine kurmayı planladığımız ‘mobilya üniversitesi’ çok amaçlı bir meslek yüksekokulu olacak. Ülkemizin bu üniversite sayesinde mobilyada dünyaya yön vermesini hedefliyoruz. Amacımız 2023 Türkiye’sinde mobilya sektöründe ülkemizi dünya çapında ilk 5. sıraya taşıyabilmek. Dünya standartlarında eğitim vereceğimiz üniversitede; mesleki eğitim, çıraklık meslek okulu, mimari dekoratörler, lisans bilen uluslararası mobilya pazarlamacıları ve sektörün ihtiyaçlarını profesyonel anlamda yapabilecek konusunda uzman elemanları MODOKO’da yetiştireceğiz.

Reklamı Geç