Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MODOKO’DA GENÇLİK HAREKETİ ADAYI KORAY ÇALIŞKAN KAZANDI..

Olağan genel kurulunu gerçekleştiren

Olağan genel kurulunu gerçekleştiren MODOKO, tercihini değişimden yana kullandı. Mevcut başkan Etem Özçelik’in 89 oyda kaldığı kongrede gençlik hareketinin adayı Koray Çalışkan 121 oyla başkanlığı kazandı.

Türkiye’nin gözde mobilyacılar sitesi MODOKO’da yönetim değişikliği yaşandı. Uzun yıllar başkanlık yapan Etem Özçelik, yapılan genel kurulda hizmet bayrağını yeni başkan Koray Çalışkan’a devretti. Yarım asrı bulan geçmişiyle “50. Yılda Daha Modern ve Daha Öncü” sloganıyla kendisine ait yeni hizmet binasına da taşınan MODOKO, yeni dönemde yeni başkan Koray Çalışkan ve yönetimine emanet. Yeni hizmet binasına geçmesinin üzerinden kısa bir süre sonra yapılan genel kurulun açılışı dualarla yapıldı.

Geçmiş dönem gelir gider bilanço raporlarının okunup müzakere edildiği kongrede konuşan Başkan Etem Özçelik, başta yeni hizmet binası olmak üzere bugüne kadar gerçekleştirdikleri çalışmaları anlattı. Yasal düzenleme sonucu çıkan imar affı ile kendilerine tanınan yeşil alan haklarının kazanımı için bir dönem daha yetki talep etti ancak genel kurul, kararını değişimden yana kullanarak yeni başkan Koray Çalışkan ve yönetimini işbaşına getirdi.

Gençlik hareketi olarak değerlendirilen yeni başkan Koray Çalışkan’ın yönetim listesinde Harun Karaçak, Osman Er, Atalay Şuekinci, Feridun İcan, Emre Akarca ve İrfan Çimen gibi isimler yer alıyor. Kongre sonucu belli olduktan sonra genel kurula teşekkür konuşması yapan Koray Çalışkan, MODOKO’nun daha şeffaf ve daha yüksek tempolu bir hizmet dönemi yaşayacağının mesajını verdi.

Reklamı Geç