Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MUHAFAZAKAR YÜKSELİŞ PARTİSİ ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ..

Muhafazakar Yükseliş Partisi Basın

Muhafazakar Yükseliş Partisi Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İsmail Tellioğlu; “Çalışmalarımız başta İstanbul olmak üzere Türkiye genelinde tüm hızıyla devam ediyor” dedi.

Türkiye genelinde başlattıkları il ve ilçe kongrelerini hızlı bir şekilde bitireceklerini ifade eden Muhafazakar Yükseliş Partisi Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İsmail Tellioğlu; “Yeni teşkilatlarımızla çalışmalarımıza hız vereceğiz” dedi.

Genel Başkan Yardımcısı İsmail Tellioğlu; “Türkiye  geldiği noktada yeni bir anlayışa yeni bir dirilişe her açıdan ihtiyaç duymaktadır. Bu yeni diriliş doğruluk, adalet, huzur, barış ve mutluluk üzerine tesis edilmelidir. Siyaset üzerinden kariyer mevki ve gelir elde etmek isteyen anlayış geride bırakılmalı siyasette ve ülke yönetiminde doğruluk ve dürüstlük hakka ve halka hizmet anlayışı egemen kılınmalıdır. Bu nedenle Muhafazakar Yükseliş Partisi bütün illerde ve ilçelerde teşkilatlanmasını tamamlayarak ilçe ve il kongreleri ile beraber yapacağı büyük kongre ile Türk halkına hizmet için pırıl pırıl nesilleri iş başına getirecektir” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Reklamı Geç