Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MUHARREM AYI YAS-I MATEM ORUÇLARI TAMAMLANDI..

Yas-ı matem oruçlarının tutulduğu

Yas-ı matem oruçlarının tutulduğu Muharrem ayı vesilesi ile Çekmeköy ve Taşdelen Cemevleri’nde oruç lokmalarını paylaşan Çekmeköy’ün geçtiğimiz iki dönem CHP Belediye Başkan Adayı ve İşadamı Seyfettin Yıldırım, canlarla buluştu.

Yas-ı matem ayı Muharrem oruçları bu sene de büyük hüzün ve acı ile tamamlandı. Duaların edildiği Cemevleri’nde her akşam oruç lokmaları paylaşıldı. Düğününden cenazesine her zaman halkın içinde olan bölgemizin tanınmış isimlerinden Cumhuriyet Halk Partisi’nin geçtiğimiz iki dönem belediye başkan adayı ve işadamı Seyfettin Yıldırım da hem Çekmeköy hem de Taşdelen Cemevleri’nde verdiği oruç lokmalarını canlarla paylaştı. Siyasiler, muhtarlar, meclis üyeleri ve vatandaşlar Seyfettin Yıldırım’ın oruç lokmasına yoğun ilgi ve katılım gösterdi.

Tutulan oruçların, yapılan ibadetlerin ve edilen tüm duaların hak katında kabul ve makbul olmasını dileyen Seyfettin Yıldırım, “Muharrem Ayı onuncu günü verdiğimiz oruç açma lokmasına teşrif buyuran misafirlerimize ve bize bu kapıyı açan Çekmeköy Cemevi Başkanı Sayın Mehmet Yıldız ile yönetimine şükranlarımızı arz ederiz. Ayrıca yine Muharrem orucunun son günü, yas-ı matem lokmamızı paylaşma lütfunda bulunan değerli misafirlerimize şükranlarımızı arz ediyoruz. Taşdelen Cemevi Başkanımız Sayın Hasan Sucuğ ve yönetimine teşekkür ederiz. Tutulan oruçlar, paylaşılan lokmalar Hak katında kabul ola” dedi.

Reklamı Geç