Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MUHARREM İNCE VE GÜRSEL TEKİN’DEN SEYFETTİN YILDIRIM’A DESTEK TURU..

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce ve CHP Milletvekili Gürsel Tekin’in yerel seçim çalışmalarında kullandığı ‘Halkın Otobüsü’ Çekmeköy’de Seyfettin Yıldırım’a destek turunda vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı. Şahinbey Caddesi’nde halkı selamlayan Muharrem İnce, Gürsel Tekin ve Seyfettin Yıldırım, gittikleri her seçim ofisi açılışında mini mitingler yaptı. Mimar Sinan Mahallesi’nde konuşan İnce, beka sorunu için “Bahçeli Erdoğan Koltuk Aşkı” benzetmesi yaptı.

Yerel seçime sayılı günler kala çalışmalarını hızlandıran CHP Çekmeköy Adayı Seyfettin Yıldırım’a bir destek de partisinin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce ve Milletvekilleri Gürsel Tekin ile Mahmut Tanal’dan geldi. Önceki dönem milletvekilleri Yakup Akkaya ve Barış Yarkadaş’ın da katıldığı Çekmeköy’deki seçim turu vatandaşların yoğun ilgisi altında gerçekleşti. Muharrem İnce ve Gürsel Tekin’in yerel seçim çalışmalarında kullandığı ‘Halkın Otobüsü’ Seyfettin Yıldırım’a destek için Çekmeköy caddelerini turladı.

Şahinbey Caddesi’nde halkı selamlayan Muharrem İnce, Gürsel Tekin ve Seyfettin Yıldırım gittikleri her yerde coşkuyla karşılandılar ve seçim ofislerinin açılışına katıldılar. Mimar Sinan Mahallesi’ndeki seçim ofisi açılışında salona sığmayan partililer caddeye taştı ve caddeyi tek şerit trafiğe kapatan gurup mini bir miting yaptı. Burada seçim otobüsü üzerinde vatandaşlara hitap eden CHP Milletvekili Gürsel Tekin, 31 Mart seçimlerinin önemine vurgu yaparak sandıklara sahip çıkılması yönünde çağrıda bulundu. 308 oyla kaybedilen seçimi hatırlatan Gürsel Tekin, “31 Mart’ta kazanmak için daha çok çalışılmalıyız” dedi. Tekin, hem CHP örgütünü, hem diğer muhalefet partilerini, hem de seçmeni sandığa sahip çıkmaya çağırdı.

Cumhurbaşkanı Muharrem İnce de konuşmasında sandık görevlilerine büyük iş düştüğünü hatırlattı. Ülke gündemine ilişkin konuşan İnce, beka sorunu için “Bahçeli, Erdoğan, koltuk aşkı” benzetmesi yaptı. CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, seçim öncesi Edirne Cezaevi’nde HDP’nin adayı Selahattin Demirtaş’ı ziyaret ettiği için kendisini eleştiren MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye yanıt verdi. İnce, “Ben YSK tarafından adaylığı kabul ve ilan edilen tüm cumhurbaşkanı adaylarını ziyaret ettim, hatta hesaplarına da 500’er lira destek parası yatırdım. Ortağınız Erdoğan’ı da ziyaret ettim. Hatta bekledim ki ben 500 lira yatırdım o da 500 bin lira bana destek çıkar. Ama nerde olan bizim 500 liraya oldu. Siz de cumhurbaşkanı adayı olsaydınız sizi de ziyaret ederdim, size de 500 lira destek çıkardım” dedi.

İnce, Ak Parti iktidarının son 17 yılda Türkiye’nin tüm değerlerini sattığını, seçim sonrasında ise Varlık Fonu’na alınmış olan Ziraat Bankası, Halkbank, THY, Çaykur gibi kurumları “paketleyip satmaya hazırlandığına” dikkat çekti. İnce şöyle konuştu; “Türkiye kendi kendine yeten 7 ülkeden biriydi. Şimdi domates bitti, patates, patlıcan, soğan, et, süt bitti. Şöyle diyoruz; yiğit muhtaç olmuş kuru soğana, nasıl oy vereceksin seni soyana? Bu seçim bir beka seçimi değildir. Bunun beka seçimi olarak görülmesinin nedeni Cumhur İttifakı’nın; soğan, patates, biberden yani ekonomiden korkmalarıdır. Ekonomiyi anlatacağız” dedi.

CHP Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım da yaptığı konuşmada 31 Mart’ta Çekmeköy’ü mutlaka kazanacaklarına inandıklarını ifade etti. Halkın ittifakını Çekmeköy’de kuracaklarını kaydeden Yıldırım; “Çekmeköy değişime inanmış. Bizlere duyulan güveni boşa çıkarmayacağız. 31 Mart’tan sonra Çekmeköyümüz’e adalet ve hizmet gelecek. Tüm dertlere derman olacağız. Sizde ki bu çoşku ve heyecan ile 31 Mart’ta hep beraber destan yazacağız” dedi.

Reklamı Geç