Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MUHTAR ÇELİK, YİNE FARKINDALIK YARATTI..

Yardımlaşma ve dayanışmada gerçekleştirdiği

Yardımlaşma ve dayanışmada gerçekleştirdiği takdire şayan çalışmalarının yanı sıra; sosyal sorumluluk projelerindeki örnek duyarlılığı ile de sürekli gündem oluşturan Çekmeköy’ün Sultançiftliği Mahallesi Muhtarı Engin Çelik, en büyük toplumsal yaramız ‘kadına şiddet’ konusunda da farkındalık yaratan bir etkinliğe imza attı. Üzerinde, ‘Kadına Şiddete Hayır’ yazılı tişörtler bastıran Muhtar Çelik, ilçenin siyasetçileri, işadamları ve önde gelen isimlerine giderek daha fazla duyarlılık oluşmasını talep etti.

Çekmeköy’e bağlı Sultançiftliği’nin çalışkan muhtarı Engin Çelik, yeni yılın ilk ilk günlerine ‘Kadına Şiddete Hayır’ diyerek başladı. Toplumsal yardımlaşma ve dayanışmada takdire şayan çalışmalarıyla sürekli gündeme gelen Muhtar Çelik, sosyal sorumluluk projeleri ile de her zaman örnek olarak dikkat çekiyor. Yeni yılın ilk haftasına da anlamlı bir çalışmayla giren Muhtar Engin Çelik, üzerinde ‘Kadına Şiddete Hayır’ yazılı tişörtler bastırarak ilçenin siyasetçilerine, işadamlarına ve önde gelen isimlerine takdim etti ve daha fazla duyarlılık çağrısı yaptı.

Sırasıyla önce iktidar Ak Parti’ye ziyarette bulunan Muhtar Çelik, İlçe Kadın Kolları Başkanı Neziha Keleş’e tişört takdim etti. Daha sonra sırasıyla CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş ve Kadın Kolları Başkanı Saadet Çertez’e, MHP İlçe Başkanı Cenap Yağmur ve Kadın Kolları Başkanı’na, İYİ Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç ve Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Apakhan’a ve Saadet Partisi İlçe Başkanı Yunus Başer’i ziyaret ederek üzerinde ‘Kadına Şiddete Hayır’ yazılı tişörtlerden takdim etti.

Toplumun her kesiminden büyük ilgi gören çalışma hakkında www.yerelgazete.com.tr ye değerlendirmelerde bulunan Muhtar Engin Çelik; “Yeni yılın ilk günlerine ‘kadına şiddete hayır’ diyerek başladık. Bu çalışmamızla; ülkemizde bugüne kadar yaşanan kadın cinayetlerinin, kadına yönelik tacizlerin ve tecavüzlerin son bulması anlamında bir farkındalık yaratmaya çalıştık. Bu süreçte ilçemiz sınırlarındaki siyasi partilerimizin kadın kollarından başlayarak, site yöneticilerimizi, taksi, dolmuş duraklarımızı, mahalle esnaflarımızı ziyaret edip sesimizi duyurduk ve destek gördük. Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Kadına, çocuğa, yaşayan her canlıya yapılan her türlü şiddettin karşısında durmaya devam edeceğiz. 2021 yılında bu tür olayların son bulması dileğiyle, sürece destek olan herkese tekrardan teşekkür ediyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Reklamı Geç