Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MUHTAR ENGİN ÇELİK; “DAYANIŞMAYI BÜYÜTÜYORUZ..”

Sultançiftliği Mahallesi’nin sosyal dayanışmacı

Sultançiftliği Mahallesi’nin sosyal dayanışmacı ve girişimci yönü yüksek muhtarı Engin Çelik’in toplumsal birlikteliğe güç katan etkinlikleri devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda öğretmenler ve engellilere yönelik kahvaltılı buluşmalar gerçekleştiren Muhtar Çelik, karlı ve soğuk bir İstanbul sabahında mahallenin gençlerini bir araya getirerek aynı sofrada buluşturdu. Dayanışmayı büyütme mesajları veren Muhtar Çelik, “Toplumsal dayanışma birinci önceliğimiz” dedi.

Çekmeköy Sultançiftliği Mahallesi’nin gençleri, Muhtar Engin Çelik’in organize ettiği hafta sonu kahvaltısında bir araya gelerek sıcak ve samimi bir Pazar buluşması gerçekleştirdi. Öğrenciden çalışana, esnaftan işsiz gençlere kadar çok sayıda katılımcının bir araya geldiği kahvaltıda konuklarını selamlayan ev sahibi Muhtar Engin Çelik, “Hep birlikte mahallemizin, ilçemizin ve bölgemizin kıymetli değerleriyiz. Sizlerin görüş, düşünce ve önerileri ile yaşadığımız yeri daha da güzelleştirebilir ve eksiklerimizi tamamlayabiliriz. Bu noktada göreve geldiğimiz günden beri aza arkadaşlarımla birlikte sizlerin bakış açısına hep önem verdik, sizlerin emrinde olduk” dedi.

Sultançiftliği Mahallesi’nde sosyal dayanışmaya güç katacak işler yapmaya gayret ettiklerini ifade eden Muhtar Çelik; “Komşular arası dayanışma ve yardımlaşmaya her geçen gün daha fazla ihtiyaç oluyor. Duyarlı her bir yurttaşımızın maddi-manevi çevresine sahip çıkması birlikteliğe güç katacaktır. Geçtiğimiz aylarda öğretmenlerimiz ve engelli bireylerimiz ile ailelerini de biraraya getirmiştik. Bugün de gençlerimizle beraberiz. Önümüzdeki günlerde inşallah farklı gruplarla da bu sofralarda buluşup hasbihal edeceğiz. Buluşmalarımızla mahalle esnafımıza da destek sunmuş oluyoruz” şeklinde konuştu.

Muhtar Engin Çelik, “Çelik Ailesi olarak bu bölgeye geçmişte büyük hizmet ve emekleri geçmiş olan Sultançiftliği Belediye Başkanımız rahmetli Sırrı Çelik’i her zaman olduğu gibi bugün de minnet ve sevgiyle anıyoruz” diyerek sözlerini noktaladı. Programda hoşsohbet bir ortamda güzel bir hafta sonu muhabbeti yapan gençler, daha sonra karlı havada toplu hatıra fotoğrafı ile günün anlam ve önemini ölümsüzleştirdi.

Reklamı Geç