Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MUHTAR ENGİN ÇELİK KOORDİNASYONUYLA…

Muhtar Engin Çelik’in daha

Muhtar Engin Çelik’in daha fazla dayanışma, işbirliği ve paylaşma amaçlı girişimleri sonucu biraraya gelen Çekmeköy Sultançiftliği Mahallesi Site Yönetimleri, örgütlenme ve birlikte hareket etme gibi konularda önemli istişarelerde bulundular.

Çekmeköy Sultançiftliği Mahallesi’nde bulunan Sitelerin yöneticileri Muhtar Engin Çelik önderliğinde biraraya geldiler. Muhtarlık binasındaki kahvaltılı toplantıda, daha fazla işbirliği, dayanışma ve yardımlaşma gibi konularda önemli istişarelerde bulunan site yöneticileri örgütlenme ve birlikte hareket etme noktasında görüş, düşünce ve önerilerini paylaştılar. Son derece verimli geçen buluşmanın bundan sonraki sürece bir başlangıç olacağını ifade eden Muhtar Engin Çelik, “Hepimizin ortak hedefi; hizmet kalitesinin yükselmesine katkıda bulunarak mahallemizi daha güzel bir yer haline getirmek” dedi.

Site yöneticilerinin işbirliği ve koordinasyon hususlarında ortak düşünceler içerisinde olduğunu kaydeden Muhtar Engin Çelik; “Mahallemizin değerli site yöneticileri ile verimli bir toplantı gerçekleştirerek fikir alışverişinde bulunduk. Bizlere çok değerli fikirlerini ileten site yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da mahallemiz için daha koordineli bir şekilde çalışacağız. Mahallemizin daha güzel ve daha yaşanır bir yer olması için; dostluğu, dayanışmayı, yardımlaşma ve dayanışmayı daha da büyüteceğiz” şeklinde konuştu.

Site yöneticileri de görüşlerini dile getirerek, komşular arası dayanışma ve yardımlaşma başta olmak üzere bir çok konuda toplumu bilinçlendiren çalışmalarda ortak hareket edeceklerini kaydettiler.

Reklamı Geç