Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MUHTAR KARAKAYA VE KIZILAY İŞBİRLİĞİYLE KAN BAĞIŞINA REKOR İLGİ..

Türk Kızılayı ile birlikte

Türk Kızılayı ile birlikte örnek bir çalışmaya imza atan Çekmeköy Kirazlıdere Mahallesi’nin duyarlı ve çalışkan muhtarı Orkun Karakaya’nın Mehmetçik Lisesi bahçesine kurduğu kan bağışı çadırı rekor ilgi gördü.

Çekmeköy Kirazlıdere Mahallesi’nin duyarlı ve çalışkan muhtarı Orkun Karakaya, bölge halkından takdir gören bir çalışmaya daha imza attı. Türk Kızılayı ile birlikte Mehmetçik Lisesi bahçesine kurulan kan bağışı çadırı bölgede yaşayan vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Gün boyu süren kan bağışında Kızılay yetkilileri istedikleri hedefi yakaladı. Muhtar Orkun Karakaya’nın örnek etkinliğine komşu mahalle muhtarları da katılımları ile destek verdi.

www.yerelgazete.com.tr olarak yerinde izlediğimiz kan bağışı etkinliğinin okul bahçesinde yapılmasının öğrencilerin kan bağışı noktasında bilinçlenmesini hedeflediğini ifade eden Muhtar Orkun Karakaya, “Ömür boyu gerekli bir ihtiyaç olan kan yapılamayan tek ilaç. Çocuklarımız kan bağışı konusunda bugünden duyarlı olması için bu çadırı okulumuzun bahçesine özellikle kurduk. En azından kan bağışını görüp ne olduğunu anlıyorlar ve gelecekte kan bağışı hususunda bilinçli olacaklar” dedi.

Muhtar Karakaya’nın kan bağışına öncülük etmesini memnuniyetle karşılayan mahalleliler ve bağışçılar Türk Kızılayı’na kan bağışı yapmakta duydukları mutluluğu dile getirdiler.

Reklamı Geç